English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÐáíÜîéá ÐñùôáèëçôÝò ìéá áãùíéóôéêÞ ðñéí ôï ôÝëïò

ÐáíÜîéá ÐñùôáèëçôÝò ìéá áãùíéóôéêÞ ðñéí ôï ôÝëïò

Η ομÜδα μας νßκησε και την City F.S.C. εκτüς Ýδρας με 1-2 και κατÜκτησε πανÜξια το πρωτÜθλημα μßα αγωνιστικÞ πριν το τÝλος. ΣυμπλÞρωσε μÝχρι τþρα Ýνα εντυπωσιακü ρεκüρ που δεν ξανÜγινε ποτÝ στις ακαδημßες μας σε τελικÞ φÜση πρωταθλÞματος. MÝχρι τþρα σε 13 αγþνες επιδεικνýει δþδεκα νßκες και μßα ισοπαλßα. Βρßσκεται στην πρþτη θÝση, αÞττητη απü την αρχÞ του πρωταθλÞματος, αυξÜνοντας την διαφορÜ απü την δεýτερη Ανüρθωση σε 8 βαθμοýς και απü την τρßτη Ομüνοια στους 11 βαθμοýς.

Τα πανηγýρια ξεκßνησαν νωρßς στα αποδυτÞρια πριν την Ýναρξη του παιγνιδιοý με την City F.S.C. γιατß üταν ο προπονητÞς μας Ýδινε τις τελευταßες οδηγßες για το παιγνßδι, μÜθαμε το τελικü αποτÝλεσμα του παιγνιδιοý Ομüνοια –Ανüρθωση üπου και μαθηματικÜ μας Ýδινε το ΠρωτÜθλημα. ¸γινε χαμüς στα αποδυτÞρια, φωνÝς, βουρκωμÝνα μÜτια και εκεßνη την στιγμÞ δÝχθηκε τηλεφþνημα ο προπονητÞς μας απü τον Πρüεδρο του Σωματεßου μας, και τüτε Ýγινε ξανÜ χαμüς και Ýγινε και αυτüς σýνθημα στα τραγοýδια των παικτþν μας.

Στο παιγνßδι τþρα με την City η ομÜδα μας ξεκßνησε με πÝντε αλλαγÝς στην ενδεκÜδα εν σχÝση με τα προηγοýμενα παιγνßδια, μπÞκαμε κÜπως χαλαρÜ ενüψει και üσον προηγÞθηκαν, ενþ ο αντßπαλος μας μπÞκε πολý δυνατÜ και με υπÝρμετρο φανατισμü με πολý σκληρÜ φÜουλ, σε Ýνα παιγνßδι χωρßς βαθμολογικü ενδιαφÝρον. Στο 25λεπτο ο αντßπαλος μας πÝτυχε Ýνα περßεργο γκολ. Η φÜση εξελßχθηκε με μßα πλÜγια πÜσα στην μεγÜλη περιοχÞ μας μπροστÜ απü την επüπτη, η οποßα σηκþνει Ýγκαιρα το σημαιÜκι της και φþναξε μÜλιστα στο διαιτητÞ οφσÜιντ. Οι παßκτες μας σταμÜτησαν, ενþ ο διαιτητÞς του αγþνα δεßχνει να συνεχιστεß το παιγνßδι στον αντßπαλο ποδοσφαιριστÞ και σημειþνει το γκολ.

Στο δεýτερο ημßχρονο, βλÝποντας το πολý σκληρü παιγνßδι των αντιπÜλων μας, μπÞκαμε πολý δυνατÜ και με κÜποιες εξωτερικÝς και εσωτερικÝς αλλαγÝς η ομÜδα μας Þταν κυρßαρχη σε üλο το ημßχρονο, παßξαμε σαν πρωταθλητÝς και περιορßσαμε τον αντßπαλο σε παθητικü ρüλο. ΦυσιολογικÜ η ισοφÜριση Þρθε στο 41 λεπτü με ωραßο σουτ το Α. ΤσικκÜ και η ολικÞ ανατροπÞ στο 62 λεπτü με πλασÝ απü κοντÜ απü τον Α. Κκþστη.

Στο τÝλος του αγþνα ακολοýθησαν ξÝφρενοι πανηγυρισμοß, προπονητÞς και παßκτες Ýγιναν Ýνα κουβÜρι, χüρευαν και τραγουδοýσαν στην παρουσßα γονιþν και μελþν του Δ. Συμβουλßου.

Το ερχüμενο ΣÜββατο στο γÞπεδü μας θα υποδεχθοýμε την ΑΕΛ Λεμεσοý για το τελευταßο παιγνßδι του πρωταθλÞματος .Με πολλÞ σοβαρüτητα θα προετοιμαστοýμε για το παιγνßδι με στüχο την νßκη, üπως κÜναμε σε üλη την χρονιÜ.

Η σýνθεση της ομÜδα μας Þταν: Γ. Σþζου, Μ. ΚεκκουρÞς (Α .Θεοδþρου), Γ. ΝικολÜου, Μ. Χριστοφüρου, Α. Μακρυγιþργης (Α. ΑγγελÞ), Β. Κουμßδης, Σ. ΤσαπαλÜς, Η.ΠερπÝρης, (Δ. ΕυαγγÝλου), Α. ΤσιÜκκας (Α. ΤσικκÜς), Γ. Ελευθερßου (Γ. ΠαναγÞ), Α. Κκþστη

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS