English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Πανάξια Πρωταθλητές μια αγωνιστική πριν το τέλος

Πανάξια Πρωταθλητές μια αγωνιστική πριν το τέλος

Η ομάδα μας νίκησε και την City F.S.C. εκτός έδρας με 1-2 και κατάκτησε πανάξια το πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν το τέλος. Συμπλήρωσε μέχρι τώρα ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που δεν ξανάγινε ποτέ στις ακαδημίες μας σε τελική φάση πρωταθλήματος. Mέχρι τώρα σε 13 αγώνες επιδεικνύει δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στην πρώτη θέση, αήττητη από την αρχή του πρωταθλήματος, αυξάνοντας την διαφορά από την δεύτερη Ανόρθωση σε 8 βαθμούς και από την τρίτη Ομόνοια στους 11 βαθμούς.

Τα πανηγύρια ξεκίνησαν νωρίς στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του παιγνιδιού με την City F.S.C. γιατί όταν ο προπονητής μας έδινε τις τελευταίες οδηγίες για το παιγνίδι, μάθαμε το τελικό αποτέλεσμα του παιγνιδιού Ομόνοια –Ανόρθωση όπου και μαθηματικά μας έδινε το Πρωτάθλημα. Έγινε χαμός στα αποδυτήρια, φωνές, βουρκωμένα μάτια και εκείνη την στιγμή δέχθηκε τηλεφώνημα ο προπονητής μας από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, και τότε έγινε ξανά χαμός και έγινε και αυτός σύνθημα στα τραγούδια των παικτών μας.

Στο παιγνίδι τώρα με την City η ομάδα μας ξεκίνησε με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα εν σχέση με τα προηγούμενα παιγνίδια, μπήκαμε κάπως χαλαρά ενόψει και όσον προηγήθηκαν, ενώ ο αντίπαλος μας μπήκε πολύ δυνατά και με υπέρμετρο φανατισμό με πολύ σκληρά φάουλ, σε ένα παιγνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 25λεπτο ο αντίπαλος μας πέτυχε ένα περίεργο γκολ. Η φάση εξελίχθηκε με μία πλάγια πάσα στην μεγάλη περιοχή μας μπροστά από την επόπτη, η οποία σηκώνει έγκαιρα το σημαιάκι της και φώναξε μάλιστα στο διαιτητή οφσάιντ. Οι παίκτες μας σταμάτησαν, ενώ ο διαιτητής του αγώνα δείχνει να συνεχιστεί το παιγνίδι στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή και σημειώνει το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, βλέποντας το πολύ σκληρό παιγνίδι των αντιπάλων μας, μπήκαμε πολύ δυνατά και με κάποιες εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σε όλο το ημίχρονο, παίξαμε σαν πρωταθλητές και περιορίσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Φυσιολογικά η ισοφάριση ήρθε στο 41 λεπτό με ωραίο σουτ το Α. Τσικκά και η ολική ανατροπή στο 62 λεπτό με πλασέ από κοντά από τον Α. Κκώστη.

Στο τέλος του αγώνα ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί, προπονητής και παίκτες έγιναν ένα κουβάρι, χόρευαν και τραγουδούσαν στην παρουσία γονιών και μελών του Δ. Συμβουλίου.

Το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδό μας θα υποδεχθούμε την ΑΕΛ Λεμεσού για το τελευταίο παιγνίδι του πρωταθλήματος .Με πολλή σοβαρότητα θα προετοιμαστούμε για το παιγνίδι με στόχο την νίκη, όπως κάναμε σε όλη την χρονιά.

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν: Γ. Σώζου, Μ. Κεκκουρής (Α .Θεοδώρου), Γ. Νικολάου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργης (Α. Αγγελή), Β. Κουμίδης, Σ. Τσαπαλάς, Η.Περπέρης, (Δ. Ευαγγέλου), Α. Τσιάκκας (Α. Τσικκάς), Γ. Ελευθερίου (Γ. Παναγή), Α. Κκώστη

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ