English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ανανέωσαν Βαρβαρίτης και Καπαρτής για δυο χρόνια

Ανανέωσαν Βαρβαρίτης και Καπαρτής για δυο χρόνια

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το τερματοφύλακα Μιχάλη Βαρβαρίτη και την επέκταση του συμβολαίου του Βαλάντη Καπαρτή για τα επόμενα δυο χρόνια.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι συνδεδεμένοι με το Θ.Ο.Ι. και η ομάδα εκτιμά εκτός του ταλέντου τους, το ήθος τους, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο πάθος για διάκριση σε ατομικό αλλά και κυρίως ομαδικό επίπεδο. Ο Βαρβαρίτης δείχνει μεγάλη διάθεση και έχει πετύχει τους στόχους που έθεσε η τεχνική ηγεσία σε σχέση με την φυσική του κατάσταση, ώστε να ενεργοποιηθεί η πρότασή μας και ο ίδιος να νιώθει ικανός και έτοιμος να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις της Β κατηγορίας. Για το Βαλάντη κάθε σύσταση είναι περιττή και πεποίθηση όλων είναι πως θα ξεχωρίσει στην κατηγορία και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άποψη πολλών, ότι είναι από τους λίγους υψηλού επιπέδου κύπριους επιθετικούς, αφού δουλεύει πολύ προσεκτικά στην μεταβατική περίοδο, ώστε να μην έχει τα μικροπροβλήματα προηγούμενων ετών.

Με αυτές τις κινήσεις εξελίσσεται εκτός του βραχυπρόθεσμου και ο μακροπρόθεσμος προγραμματισμός της ομάδας, κάτι που δείχνει τη σταθερότητα του Θ.Ο.Ι., χαρακτηριστικό που στήριξε τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών.

Απομένουν ακόμα τρεις κινήσεις και για να ολοκληρωθεί ιδανικά ο σχεδιασμός για τα επόμενα δυο χρόνια. Ένας ακόμα ταλαντούχος τερματοφύλακας, μια προσθήκη στον άξονα και σίγουρα ακόμα ένας επιθετικός με εμπειρία και δύναμη μέσα στην περιοχή, που θα πλαισιώσει τους τρεις πολύ καλούς νεαρούς μας.

Παράλληλα, η Κ21 σχεδιάζεται από την αρχή και όπως φαίνεται θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αφού εκτός των περσινών φιναλίστ στον τελικό των Κ21, θα υπάρξουν νέες ποιοτικές προσθήκες. Στην συνάντηση με την Τεχνική Επιτροπή παρουσιάστηκαν 26 παίκτες (ενώ υπήρξαν και κάποιες δικαιολογημένες απουσίες), από τους οποίους θα γίνει κατάλληλη επιλογή.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ