English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÊõñéÜêïò Ðáíáãéþôïõ: ãåìßæïõí ôá goalpost ìáò ãéá 3 ÷ñüíéá

ÊõñéÜêïò Ðáíáãéþôïõ: ãåìßæïõí ôá goalpost ìáò ãéá 3 ÷ñüíéá

Το Θ.Ο.Ι. εßναι στην ευχÜριστη θÝση να ανακοινþσει την 3ετÞ συμφωνßα με τον 20χρονο τερματοφýλακα ΚυριÜκο Παναγιþτου. Ο ýψους 1 89 αθλητÞς ξεκßνησε την καριÝρα του απü την Ανüρθωση, απü üπου μεταπÞδησε στην πρþτη ομÜδα της ΑΕΚ ΛÜρνακας. Την περσινÞ χρονιÜ βρισκüταν στη Ρωσßα, στην ομÜδα SKA ENERGEIA. Εßναι διεθνÞς με üλες τις μικρÝς εθνικÝς ομÜδες Κ16, Κ17, Κ19 και Κ21, στην οποßα φιλοδοξεß να επανÝλθει με την συμμετοχÞ και την απüδοσÞ του στην ομÜδα μας. Ο γεννημÝνος στις 20/7/95 ποδοσφαιριστÞς υπüγραψε την ßδια στιγμÞ που του καταθÝσαμε την πρüτασÞ μας και μπÞκε Üμεσα στη φιλοσοφßα και το κλßμα μας. Εßναι φανερÞ η δßψα του για διÜκριση και σßγουρα οι πολý μεγÜλες δυνατüτητες που Ýχει θα αποτελÝσουν Ýνα σοβαρü θεμÝλιο της αμυντικÞς μας γραμμÞς.

Με αυτÞ την προσθÞκη συμπληρþνεται η τριÜδα των τερματοφυλÜκων μας, με τους Βαρβαρßτη, ΝτρενÝα και Παναγιþτου. Μια τριÜδα απü την οποßα φιλοδοξοýμε και πιστεýουμε üτι θα συνεχßσουμε την παρÜδοση που Ýχουμε τα τελευταßα χρüνια και που Ýχει δεßξει üτι νεαροß τερματοφýλακες αναπτýσσονται προσφÝροντας στην ομÜδα και δικαßως μεταπηδοýν στην Α´ κατηγορßα, üπως Ýγινε πÝρσι με τον Νεüφυτο ΜιχαÞλ. Η τεχνικÞ ηγεσßα Ýχει βολιδοσκοπÞσει και θÝλει πολý στην ομÜδα και συγκεκριμÝνο νεαρü 16χρονο τερματοφýλακα, που θα προπονεßται καθημερινÜ με την Α´ ομÜδα, αφοý ο τρüπος που δουλεýουμε εξυπηρετεßται καλýτερα με τους τÝσσερις και αξιοποιεßται και σωστüτερα ο αξιüλογος και με συνεισφορÜ στην πορεßα της ομÜδας μας προπονητÞς τερματοφυλÜκων μας, ΒαγγÝλης ΠρÜσσος.

Αν γßνει αυτü πρÜξη, θα Ýχουμε το πλουσιüτερο ταλÝντο σε τερματοφýλακες μαζεμÝνο στην ομÜδα μας. Η μικρÞ τους εμπειρßα δεν μας ανησυχεß, αφοý θα Ýχουν üπως εßχε και ο Σαλαμιναßος πλÝον, ΜιχαÞλ εκτüς της βοÞθειας του προπονητÞ τερματοφυλÜκων και αυτÞ του προπονητÞ μας Νþντα ΧριστινÜκη, που γνωρßζει τη θÝση, τις απαιτÞσεις της αλλÜ και τον τρüπο ανÜπτυξης ενüς goalkeeper σε τακτικü, πνευματικü και ψυχολογικü επßπεδο.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS