English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Κυριάκος Παναγιώτου: γεμίζουν τα goalpost μας για 3 χρόνια

Κυριάκος Παναγιώτου: γεμίζουν τα goalpost μας για 3 χρόνια

Το Θ.Ο.Ι. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 3ετή συμφωνία με τον 20χρονο τερματοφύλακα Κυριάκο Παναγιώτου. Ο ύψους 1 89 αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ανόρθωση, από όπου μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας. Την περσινή χρονιά βρισκόταν στη Ρωσία, στην ομάδα SKA ENERGEIA. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες Κ16, Κ17, Κ19 και Κ21, στην οποία φιλοδοξεί να επανέλθει με την συμμετοχή και την απόδοσή του στην ομάδα μας. Ο γεννημένος στις 20/7/95 ποδοσφαιριστής υπόγραψε την ίδια στιγμή που του καταθέσαμε την πρότασή μας και μπήκε άμεσα στη φιλοσοφία και το κλίμα μας. Είναι φανερή η δίψα του για διάκριση και σίγουρα οι πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχει θα αποτελέσουν ένα σοβαρό θεμέλιο της αμυντικής μας γραμμής.

Με αυτή την προσθήκη συμπληρώνεται η τριάδα των τερματοφυλάκων μας, με τους Βαρβαρίτη, Ντρενέα και Παναγιώτου. Μια τριάδα από την οποία φιλοδοξούμε και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε την παράδοση που έχουμε τα τελευταία χρόνια και που έχει δείξει ότι νεαροί τερματοφύλακες αναπτύσσονται προσφέροντας στην ομάδα και δικαίως μεταπηδούν στην Α΄ κατηγορία, όπως έγινε πέρσι με τον Νεόφυτο Μιχαήλ. Η τεχνική ηγεσία έχει βολιδοσκοπήσει και θέλει πολύ στην ομάδα και συγκεκριμένο νεαρό 16χρονο τερματοφύλακα, που θα προπονείται καθημερινά με την Α΄ ομάδα, αφού ο τρόπος που δουλεύουμε εξυπηρετείται καλύτερα με τους τέσσερις και αξιοποιείται και σωστότερα ο αξιόλογος και με συνεισφορά στην πορεία της ομάδας μας προπονητής τερματοφυλάκων μας, Βαγγέλης Πράσσος.

Αν γίνει αυτό πράξη, θα έχουμε το πλουσιότερο ταλέντο σε τερματοφύλακες μαζεμένο στην ομάδα μας. Η μικρή τους εμπειρία δεν μας ανησυχεί, αφού θα έχουν όπως είχε και ο Σαλαμιναίος πλέον, Μιχαήλ εκτός της βοήθειας του προπονητή τερματοφυλάκων και αυτή του προπονητή μας Νώντα Χριστινάκη, που γνωρίζει τη θέση, τις απαιτήσεις της αλλά και τον τρόπο ανάπτυξης ενός goalkeeper σε τακτικό, πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ