English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ãéþñãïò Êùíóôáíôéíßäçò ï 20÷ñïíïò ìå ôéò 26/26 óõììåôï÷Ýò óôç ´ êáôçãïñßá, óôï È.Ï.É.

Ãéþñãïò Êùíóôáíôéíßäçò ï 20÷ñïíïò ìå ôéò 26/26 óõììåôï÷Ýò óôç ´ êáôçãïñßá, óôï È.Ï.É.

Σε μια κßνηση ενßσχυσης με ακüμα Ýνα πολυθεσßτη νεαρü με εξαιρετικÜ στατιστικÜ, αφοý εßχε 27 συμμετοχÝς απü την αρχÞ στη Β κατηγορßα και το Κýπελλο την περσινÞ χρονιÜ, üλες στη βασικÞ ενδεκÜδας της ΕρÞμης και σχεδüν üλες 90λεπτες, σκορÜροντας μÜλιστα και 4 φορÝς απü τη θÝση του αριστεροý μπακ Þ αριστεροý χαφ.

Ο Γιþργος Ýρχεται για σπουδÝς στη Λευκωσßα και Ýτσι η ομÜδα μας επωφελÞθηκε απü αυτÞ την ευτυχÞ συγκυρßα και συμφþνησε για τα επüμενα δυο χρüνια με τον πρþην παßκτη της ΕρÞμης και της ΑΕΛ. Η κßνηση αυτÞ ανεβÜζει κατÜ πολý την ταχýτητα της αριστερÞς μας πλευρÜς, ενþ διασφαλßζει το ρüστερ της ομÜδας για τα επüμενα 4, üπως ευελπιστοýμε, τουλÜχιστον χρüνια.

Καλωσορßζουμε τον Γιþργο και του ευχüμαστε καλÞ επιτυχßα.

Με αυτÞ την προσθÞκη η ομÜδα μας Ýχει ισχυροποιÞσει üλη την αριστερÞ πτÝρυγα με ταχýτητα, δýναμη και εμπειρßα, αφοý Ýχει πλÝον διαθÝσιμους για την αριστερÞ πλευρÜ τους ΚυριÜκου, ΙωÜννου, ΛαÀφη, Κωνσταντινßδη και Χατζηπαντελßδη, ενþ υπÜρχει και ο 17χρονος Κωνσταντßνος Παπασωφρονßου, που Þταν ο αθλητÞς μας με τη μεγαλýτερη πρüοδο την περσινÞ χρονιÜ και υπολογßζεται κανονικÜ απü την ΠροπονητικÞ ΟμÜδα. Σε αυτοýς ßσως να προστεθεß κατÜ τη διÜρκεια της σεζüν και ο Γιþργος ΚουμπαρÞς, που θα ξεκινÞσει προετοιμασßα με την Κ21. Αν οι υποχρεþσεις του τη δεýτερη χρονιÜ, στο στρατü το επιτρÝψουν ενþ παρÜλληλα και ο ßδιος επανÝλθει σε ασφαλÞ επßπεδα φυσικÞς κατÜστασης, τüτε θα Ýχει την ευκαιρßα να επιδεßξει το ταλÝντο του σε πιο ψηλü επßπεδο.

Με αυτÞ την κßνηση, που δεν θα εßναι η τελευταßα, αφοý εκκρεμεß η κýρια, του κεντρικοý επιθετικοý, η ομÜδα μας Ýχει πλÝον υπεροπλßα σε üλες τις θÝσεις με περισσüτερες απü τρεις ποιοτικÝς επιλογÝ,ς αφοý Ýχουμε επενδýσει σε παßκτες που καλýπτουν τουλÜχιστον δυο θÝσεις.

Απü τις φετινÝς εννιÜ μεταγραφÝς Ýχουμε τους Παναγιþτου ΚυριÜκο, Παναγιþτου ΧρυσοβαλÜντη, ΣοφοκλÞ Γεωργßου, ΑνδρÝα ΚαλλÞ, ΠιερÜκη ΚαστÜνα, ΣωτÞρη Φοινßρη, Γιþργο Κωνσταντινßδη σε ηλικßες μεταξý 20 και 25 ετþν και Ýχουμε πετýχει και το στüχο της ισορροπßας των ηλικιþν στην ομÜδα, χωρßς να μειονεκτοýμε σε εμπειρßα, αφοý üλοι οι ποδοσφαιριστÝς αυτοß Ýχουν πολλÝς παραστÜσεις σε ψηλü Þ ψηλüτερο επßπεδο.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS