English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Επιθετικός από Βραζιλία – τώρα θέλουμε και τον κόσμο μας. Έκλεισε ο προγραμματισμός

Επιθετικός από Βραζιλία – τώρα θέλουμε και τον κόσμο μας. Έκλεισε ο προγραμματισμός

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση η ομάδα μας έκλεισε και το θέμα της επιθετικής πληρότητας με την σύναψη συμφωνίας με 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό με ιταλικό διαβατήριο ο οποίος ήταν προ των πυλών της ΑΕΛ το 2103 αλλά τελικά δεν ήρθε στο νησί μας λόγω αλλαγής προπονητή στη ομάδα της Λεμεσού. Η συμφωνία παρ’ ότι ο παίκτης έχει στείλει υπογεγραμμένο το διετές και σε αυτή την περίπτωση, συμβόλαιο θα ολοκληρωθεί με την άφιξη του παίκτη και αφού περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Το όνομα του παίκτη θα ανακοινωθεί όταν έρθουν πέραν των τηλεομοιότυπων και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και τα κανονικά έντυπα στην Κύπρο.

Με αυτή την κίνησή υπέρβασης  η διοίκηση του Θ.Ο.Ι. θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της ομάδας στη Β΄ κατηγορία και να κερδίσει τη βοήθεια από την μόνη αδιαμφισβήτητα μεγάλη προσθήκη που αλλάζει πραγματικά τις ισορροπίες και που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του Θ.Ο.Ι.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ο κόσμος μας να κάνει τη διαφορά.

Η Διοίκηση θα ανοίγει την κερκίδα στο πέταλο για τους φιλοξενούμενους αλλά για να έχουμε την έδρα που όλοι θέλουμε θα πρέπει εμείς να μπορούμε να γεμίσουμε την κεντρική, ώστε οι παίκτες να νιώθουν τον παλμό και τις απαιτήσεις του κόσμου και να παίρνουν δύναμη από αυτόν. Σίγουρα θα βγουν σύντομα τα εισιτήρια διαρκείας σε φοβερά ελκυστικές τιμές, αφού ο στόχος είναι η παρουσία του φίλαθλού μας στο γήπεδο, περισσότερο από την οικονομική στήριξη, η οποία θα επιτευχθεί με την υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ