English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Ένας πνεύμονας ... μόλυνσης

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Ένας πνεύμονας ... μόλυνσης

Αυτές είναι μερικές από της εικόνες που αντικρύζει κάποιος μέσα από ένα πέρασμα από το Δημοτικό Στάδιο Λακατάμιας. Εικόνες απαράδεκτες και τραγικές. Εικόνες που ντροπιάζουν και σοκάρουν πραγματικά τον κάθε ένα, που βλέπει ένα έργο στο οποίο δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ, είτε από κρατικές χορηγίες, είτε από φορολογίες των κατοίκων Λακατάμιας, να καταστρέφεται από την ανικανότητα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου, δεν δικαιολογείται να βγάζει τέτοια εικόνα, όσο αφορά τον αθλητισμό. Θα μπορούσε να είναι ένα κόσμημα για την Λακατάμια, όμως δυστυχώς μόνο ντροπή και αηδία μπορεί να νιώσει κάποιος, όταν δει το γήπεδο και αντιληφθεί ότι ο ίδιος ο Δήμος, άφησε αυτό το οικοδόμημα να γίνει καταφύγιο για έντομα και ερπετά. Ούτε να το καθαρίσει από τα χόρτα δεν ενδιαφέρεται, αφού για αυτό το σκοπό δεν χρειάζεται χρήματα. Και το προσωπικό και τα μηχανήματα υπάρχουν.

Το πρόβλημα το έχουμε διαπιστώσει εδώ και καιρό. Για αυτό από τον Οκτώβριο του 2013 (πριν σχεδόν δυο χρόνια) με επιστολή μας ζητήσαμε όπως μας παραχωρηθεί το γήπεδο για χρήση από τις Ακαδημίες μας, αναλαμβάνοντας με δικά μας έξοδα να το χορτοφυτεύσουμε και να το συντηρήσουμε, υποβάλλοντας και χρονοδιάγραμμα εργασιών. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δυο χρόνια, έχουμε στείλει υπενθυμίσεις, εντούτοις κανένας δεν βρέθηκε να μας απαντήσει, έστω και αρνητικά. Οι κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου, πιστεύοντας ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο και δεν έχουν να δώσουν λόγο σε κανένα, αδιαφορούν ακόμα και στο να μας απαντήσουν. Ούτε έχουν χάσει τον ύπνο τους με αυτό το ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ στο οποίο έχουν μετατρέψει το Δημοτικό Στάδιο. Ούτε και ακόμα αυτή την πινακίδα που αναφέρει «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ» δεν έχουν αφαιρέσει από ντροπή και εξακολουθούν να αισθάνονται υπερήφανοι  για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ!!!!!!!!

Επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε, με δημόσια ερωτήματα.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ