English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÁãùíéóôéêÝò ïìÜäåò – ÐñïðïíçôÝò- ¸öïñïé óå üëåò ôéò ïìÜäåò

ÁãùíéóôéêÝò ïìÜäåò – ÐñïðïíçôÝò- ¸öïñïé óå üëåò ôéò ïìÜäåò

ΑναδιÜρθρωση με σκοπü να παραμεßνουμε στην ζþνη των επιτυχιþν.

ΝÝος Τεχνικüς ΔιευθυντÞς και προπονητÞς στην Κ17 ο Γιþργος Παλαικυθρßτης, Γιþργος Γεωργßου στην Κ21, για τους Κ15 Romic Kachatrian, ΠροπονÞτρια ΦυσικÞς ΚατÜστασης Δþρα ΜοδÝστου και σταθερÝς αξßες ΑνδρÝας Αθανασßου Κ17, Πανßκος Ολυμπßου Κ13.

Η ομÜδα μας εßχε μια απü τις πιο πετυχημÝνες χρονιÝς της σε επßπεδο ακαδημιþν αγωνιστικþν ομÜδων. ΘÝλοντας να διατηρÞσει, αλλÜ κυρßως να βελτιþσει περαιτÝρω το επßπεδο, προχþρησε στην ενßσχυση των ομÜδων με ποιοτικοýς προπονητÝς, αλλÜ και οργανωτικÜ με την υποστÞριξη των ομÜδων απü εφüρους για το κÜθε τμÞμα.

ΕντυπωσιακÞ προσθÞκη η ανÜθεση της προπüνησης φυσικÞς κατÜστασης σε καθημερινÞ βÜση για την Κ21 και μερικþς στις υπüλοιπες ομÜδες στην επß 14 Ýτη διεθνÞ με την εθνικÞ Κýπρου πρþην ποδοσφαιρßστρια και νυν γυμνÜστρια Δþρα ΜοδÝστου.

Η νÝα ΤεχνικÞ-ΟργανωτικÞ ΕπιτροπÞ ενισχýεται με τον Γιþργο Παλαικυθρßτη και τον Γενικü ¸φορο Νßκο Ιωαννßδη, ενþ την συμπληρþνουν, üπως και πÝρσι, ο Πρüεδρος και ο προπονητÞς της Α´ομÜδας.

Η Κ21 θα Ýχει προπονητÞ τον Γιþργο Γεωργßου, προπονÞτρια φυσικÞς κατÜστασης, üπως προαναφÝραμε, τη Δþρα ΜοδÝστου και Ýφορü της τον Κοýλη ΧρÞστου.

Οι δυο Κ17 θα Ýχουν προπονητÝς τον Γιþργο Παλαικυθρßτη και τον Ýμπειρο, για χρüνια στην ομÜδα μας ΑνδρÝα Αθανασßου, οι οποßοι θα συνεργαστοýν þστε να αναδεßξουν τα νÝα υποψÞφια ταλÝντα για την Α ομÜδα. ¸φοροι αυτþν των ομÜδων θα εßναι ο ΠÜμπος Δρουσιþτης και ΒαγγÝλης ΕυαγγÝλου, ο οποßος θα εßναι και Ýφορος της Α´ ομÜδας.

Στην πρωταθλÞτρια Κ13 και νυν Κ15, προπονητÞς θα εßναι ο Romic Kachatrian, με σκοπü τη διατÞρηση των κεκτημÝνων, με Ýφορü της τον ΑρτÝμη ΚεκκουρÞ.

Στην νÝα Κ13, προπονητÞς θα εßναι ο πλÝον Ýμπειρος και επιτυχημÝνος μας προπονητÞς, Πανικüς Ολυμπßου, ο οποßος θα επιλÝξει την αφρüκρεμα απü τους 2002 και 2003 για να φτιÜξει απü την αρχÞ πρωταθλητÝς, Ýχοντας χρüνο, αφοý θα τους συνοδεýσει και την επüμενη χρονιÜ. ¸φοροι σε αυτÞ την ομÜδα θα εßναι ο Γενικüς ¸φορος Νßκος Ιωαννßδης και ο επß 40 χρüνια ψυχÞ του Θ.Ο.Ι. κ. Κüκος Χριστοφüρου. Η παρουσßα του Πανßκου Ολυμπßου και η πλαισßωση του απü δυο εφüρους, απü τα σημαντικÜ στελÝχη του σωματεßου, δεßχνει τη σημασßα που αποδßδει το σωματεßο στην ηλικιακÞ ομÜδα των Κ13 καθþς και τη στοχοθÝτησÞ του.

Ιδιαßτερη μνεßα πρÝπει να γßνει για την σημαντικÞ προσθÞκη ενüς απü τους πιο Ýμπειρους και Ýντιμους ανθρþπους στον χþρο των Ακαδημιþν, του Γιþργου Παλαικυθρßτη. Ο νÝος Τεχνικüς ΔιευθυντÞς εßναι σε θÝση να οργανþσει και να αξιολογÞσει σωστÜ üλες τις ομÜδες και ακüμα μπορεß να ενισχýσει το Ýργο των προπονητþν με σωστÝς εισηγÞσεις. Το βιογραφικü του κ. Παλαικυθρßτη εßναι απü τα καλýτερα, αν üχι το καλýτερο, σε επßπεδο εγχþριας αγορÜς. Τον καλωσορßζουμε και εßμαστε σßγουροι üτι η βοÞθειÜ του θα κÜνει το Θ.Ο.Ι. ακüμα καλýτερο.

ΣημαντικÞ θεωροýμε και την πρüσληψη του Romic Kachatrian, ο οποßος Ýχει πολý καλÞ προσÝγγιση με τα παιδιÜ και εßναι απü τους αρτιüτερα τεχνικÜ κατηρτισμÝνους προπονητÝς, σε ηλικßα με μεγÜλη üρεξη και με εικüνες απü πολý υψηλü επßπεδο.

Η Δþρα ΜοδÝστου, σε συνÝντευξÞ της στην ΤεχνικÞ ΕπιτροπÞ, Ýδειξε δυναμισμü και πολý διÜθεση να δουλÝψει στην ομÜδα μας και Ýπεισε üτι πρÝπει εýκολα να την εμπιστευτοýμε, αφοý θα προσθÝσει, εκτüς των γνþσεων της, και μια πολιτιστικÞ αξßα στην ομÜδα μας, κÜνοντας τους αθλητÝς να σÝβονται και να εκτιμοýν και το γυναικεßο φýλο, στο χþρο του ποδοσφαßρου.

ΑπομÝνει να ανακοινωθοýν οι δομÝς των τμημÜτων των Grassroots, τα οποßα τμÞματα μετÜ απü λßγους μÞνες, επανÝρχονται στη διαχεßριση της Διοßκησης και της ΤεχνικÞς ΕπιτροπÞς του Θ.Ο.Ι.

Το Δ.Σ. θÝλει να ευχαριστÞσει για την προσφορÜ τους στην ομÜδα μας και να ευχηθεß καλÞ επιτυχßα στη συνÝχεια στους Σταýρο ΡαουνÜ, ΝÝαρχο ΝικολÜου και ΜÜριο ΝικολÜου, οι οποßοι για διÜφορους λüγους επÝλεξαν να μη συνεχßσουν στο Θ.Ο.Ι.

Ιδιαßτερες εßναι οι ευχαριστßες του ΔΣ προς το ΣωτÞρη ΣÜββα, που μετÜ απü μια πολυετÞ προσφορÜ στο σωματεßο μας επÝλεξε να μη συνεχßσει μαζß μας. Ο ΣωτÞρης, στην εξαετÞ και πλÝον παρουσßα του στο σωματεßο, συνÝδεσε το üνομÜ του με την αναδιοργÜνωση και αναδüμηση των τμημÜτων υποδομÞς του σωματεßου. ΑποτÝλεσμα την πολý καλÞς δουλειÜς του ΣωτÞρη Þταν και οι επιτυχßες των τμημÜτων υποδομÞς, αφοý εßτε σαν προπονητÞς εßτε σαν Τεχνικüς ΔιευθυντÞς των Ακαδημιþν πανηγýρισε πρωταθλÞματα με την Κ13, Κ17 και Κ21. ΕιδικÜ με την Κ21, αφοý πανηγýρισε το πρωτÜθλημα Γ Κατηγορßας και Üνοδο στην Β Κατηγορßα, την αμÝσως επüμενη χρονιÜ την οδÞγησε σε Üνοδο στην Α Κατηγορßα και στην συμμετοχÞ της στον τελικü του πρþτου ΚυπÝλλου Κ21, Α, Β και Γ Κατηγορßας. Στο ΣωτÞρη, που Ýχουμε κατατÜξει ανÜμεσα στους καλοýς φßλους του σωματεßου, ευχüμαστε καλÞ συνÝχεια με κÜθε επιτυχßα σε ü,τι αυτüς αποφασßσει να κÜνει.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS