English   Ελληνικ    
VIDEO
Play Video
Play Video
Play Video -
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

– -

  – -

Αναδιρθρωση με σκοπ να παραμενουμε στην ζνη των επιτυχιν.

Νος Τεχνικς Διευθυντς και προπονητς στην Κ17 ο Γιργος Παλαικυθρτης, Γιργος Γεωργου στην Κ21, για τους Κ15 Romic Kachatrian, Προποντρια Φυσικς Κατστασης Δρα Μοδστου και σταθερς αξες Ανδρας Αθανασου Κ17, Πανκος Ολυμπου Κ13.

Η ομδα μας εχε μια απ τις πιο πετυχημνες χρονις της σε εππεδο ακαδημιν αγωνιστικν ομδων. Θλοντας να διατηρσει, αλλ κυρως να βελτισει περαιτρω το εππεδο, προχρησε στην ενσχυση των ομδων με ποιοτικος προπονητς, αλλ και οργανωτικ με την υποστριξη των ομδων απ εφρους για το κθε τμμα.

Εντυπωσιακ προσθκη η ανθεση της προπνησης φυσικς κατστασης σε καθημεριν βση για την Κ21 και μερικς στις υπλοιπες ομδες στην επ 14 τη διεθν με την εθνικ Κπρου πρην ποδοσφαιρστρια και νυν γυμνστρια Δρα Μοδστου.

Η να Τεχνικ-Οργανωτικ Επιτροπ ενισχεται με τον Γιργο Παλαικυθρτη και τον Γενικ φορο Νκο Ιωαννδη, εν την συμπληρνουν, πως και πρσι, ο Πρεδρος και ο προπονητς της Αομδας.

Η Κ21 θα χει προπονητ τον Γιργο Γεωργου, προποντρια φυσικς κατστασης, πως προαναφραμε, τη Δρα Μοδστου και φορ της τον Κολη Χρστου.

Οι δυο Κ17 θα χουν προπονητς τον Γιργο Παλαικυθρτη και τον μπειρο, για χρνια στην ομδα μας Ανδρα Αθανασου, οι οποοι θα συνεργαστον στε να αναδεξουν τα να υποψφια ταλντα για την Α ομδα. φοροι αυτν των ομδων θα εναι ο Πμπος Δρουσιτης και Βαγγλης Ευαγγλου, ο οποος θα εναι και φορος της Α ομδας.

Στην πρωταθλτρια Κ13 και νυν Κ15, προπονητς θα εναι ο Romic Kachatrian, με σκοπ τη διατρηση των κεκτημνων, με φορ της τον Αρτμη Κεκκουρ.

Στην να Κ13, προπονητς θα εναι ο πλον μπειρος και επιτυχημνος μας προπονητς, Πανικς Ολυμπου, ο οποος θα επιλξει την αφρκρεμα απ τους 2002 και 2003 για να φτιξει απ την αρχ πρωταθλητς, χοντας χρνο, αφο θα τους συνοδεσει και την επμενη χρονι. φοροι σε αυτ την ομδα θα εναι ο Γενικς φορος Νκος Ιωαννδης και ο επ 40 χρνια ψυχ του Θ.Ο.Ι. κ. Κκος Χριστοφρου. Η παρουσα του Πανκου Ολυμπου και η πλαισωση του απ δυο εφρους, απ τα σημαντικ στελχη του σωματεου, δεχνει τη σημασα που αποδδει το σωματεο στην ηλικιακ ομδα των Κ13 καθς και τη στοχοθτησ του.

Ιδιατερη μνεα πρπει να γνει για την σημαντικ προσθκη ενς απ τους πιο μπειρους και ντιμους ανθρπους στον χρο των Ακαδημιν, του Γιργου Παλαικυθρτη. Ο νος Τεχνικς Διευθυντς εναι σε θση να οργανσει και να αξιολογσει σωστ λες τις ομδες και ακμα μπορε να ενισχσει το ργο των προπονητν με σωστς εισηγσεις. Το βιογραφικ του κ. Παλαικυθρτη εναι απ τα καλτερα, αν χι το καλτερο, σε εππεδο εγχριας αγορς. Τον καλωσορζουμε και εμαστε σγουροι τι η βοθει του θα κνει το Θ.Ο.Ι. ακμα καλτερο.

Σημαντικ θεωρομε και την πρσληψη του Romic Kachatrian, ο οποος χει πολ καλ προσγγιση με τα παιδι και εναι απ τους αρτιτερα τεχνικ κατηρτισμνους προπονητς, σε ηλικα με μεγλη ρεξη και με εικνες απ πολ υψηλ εππεδο.

Η Δρα Μοδστου, σε συνντευξ της στην Τεχνικ Επιτροπ, δειξε δυναμισμ και πολ διθεση να δουλψει στην ομδα μας και πεισε τι πρπει εκολα να την εμπιστευτομε, αφο θα προσθσει, εκτς των γνσεων της, και μια πολιτιστικ αξα στην ομδα μας, κνοντας τους αθλητς να σβονται και να εκτιμον και το γυναικεο φλο, στο χρο του ποδοσφαρου.

Απομνει να ανακοινωθον οι δομς των τμημτων των Grassroots, τα οποα τμματα μετ απ λγους μνες, επανρχονται στη διαχεριση της Διοκησης και της Τεχνικς Επιτροπς του Θ.Ο.Ι.

Το Δ.Σ. θλει να ευχαριστσει για την προσφορ τους στην ομδα μας και να ευχηθε καλ επιτυχα στη συνχεια στους Σταρο Ραουν, Ναρχο Νικολου και Μριο Νικολου, οι οποοι για διφορους λγους επλεξαν να μη συνεχσουν στο Θ.Ο.Ι.

Ιδιατερες εναι οι ευχαριστες του ΔΣ προς το Σωτρη Σββα, που μετ απ μια πολυετ προσφορ στο σωματεο μας επλεξε να μη συνεχσει μαζ μας. Ο Σωτρης, στην εξαετ και πλον παρουσα του στο σωματεο, συνδεσε το νομ του με την αναδιοργνωση και αναδμηση των τμημτων υποδομς του σωματεου. Αποτλεσμα την πολ καλς δουλεις του Σωτρη ταν και οι επιτυχες των τμημτων υποδομς, αφο ετε σαν προπονητς ετε σαν Τεχνικς Διευθυντς των Ακαδημιν πανηγρισε πρωταθλματα με την Κ13, Κ17 και Κ21. Ειδικ με την Κ21, αφο πανηγρισε το πρωτθλημα Γ Κατηγορας και νοδο στην Β Κατηγορα, την αμσως επμενη χρονι την οδγησε σε νοδο στην Α Κατηγορα και στην συμμετοχ της στον τελικ του πρτου Κυπλλου Κ21, Α, Β και Γ Κατηγορας. Στο Σωτρη, που χουμε κατατξει ανμεσα στους καλος φλους του σωματεου, ευχμαστε καλ συνχεια με κθε επιτυχα σε ,τι αυτς αποφασσει να κνει.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS