English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Αγωνιστικές ομάδες – Προπονητές- Έφοροι σε όλες τις ομάδες

Αγωνιστικές ομάδες – Προπονητές- Έφοροι σε όλες τις ομάδες

Αναδιάρθρωση με σκοπό να παραμείνουμε στην ζώνη των επιτυχιών.

Νέος Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής στην Κ17 ο Γιώργος Παλαικυθρίτης, Γιώργος Γεωργίου στην Κ21, για τους Κ15 Romic Kachatrian, Προπονήτρια Φυσικής Κατάστασης Δώρα Μοδέστου και σταθερές αξίες Ανδρέας Αθανασίου Κ17, Πανίκος Ολυμπίου Κ13.

Η ομάδα μας είχε μια από τις πιο πετυχημένες χρονιές της σε επίπεδο ακαδημιών αγωνιστικών ομάδων. Θέλοντας να διατηρήσει, αλλά κυρίως να βελτιώσει περαιτέρω το επίπεδο, προχώρησε στην ενίσχυση των ομάδων με ποιοτικούς προπονητές, αλλά και οργανωτικά με την υποστήριξη των ομάδων από εφόρους για το κάθε τμήμα.

Εντυπωσιακή προσθήκη η ανάθεση της προπόνησης φυσικής κατάστασης σε καθημερινή βάση για την Κ21 και μερικώς στις υπόλοιπες ομάδες στην επί 14 έτη διεθνή με την εθνική Κύπρου πρώην ποδοσφαιρίστρια και νυν γυμνάστρια Δώρα Μοδέστου.

Η νέα Τεχνική-Οργανωτική Επιτροπή ενισχύεται με τον Γιώργο Παλαικυθρίτη και τον Γενικό Έφορο Νίκο Ιωαννίδη, ενώ την συμπληρώνουν, όπως και πέρσι, ο Πρόεδρος και ο προπονητής της Α΄ομάδας.

Η Κ21 θα έχει προπονητή τον Γιώργο Γεωργίου, προπονήτρια φυσικής κατάστασης, όπως προαναφέραμε, τη Δώρα Μοδέστου και έφορό της τον Κούλη Χρήστου.

Οι δυο Κ17 θα έχουν προπονητές τον Γιώργο Παλαικυθρίτη και τον έμπειρο, για χρόνια στην ομάδα μας Ανδρέα Αθανασίου, οι οποίοι θα συνεργαστούν ώστε να αναδείξουν τα νέα υποψήφια ταλέντα για την Α ομάδα. Έφοροι αυτών των ομάδων θα είναι ο Πάμπος Δρουσιώτης και Βαγγέλης Ευαγγέλου, ο οποίος θα είναι και έφορος της Α΄ ομάδας.

Στην πρωταθλήτρια Κ13 και νυν Κ15, προπονητής θα είναι ο Romic Kachatrian, με σκοπό τη διατήρηση των κεκτημένων, με έφορό της τον Αρτέμη Κεκκουρή.

Στην νέα Κ13, προπονητής θα είναι ο πλέον έμπειρος και επιτυχημένος μας προπονητής, Πανικός Ολυμπίου, ο οποίος θα επιλέξει την αφρόκρεμα από τους 2002 και 2003 για να φτιάξει από την αρχή πρωταθλητές, έχοντας χρόνο, αφού θα τους συνοδεύσει και την επόμενη χρονιά. Έφοροι σε αυτή την ομάδα θα είναι ο Γενικός Έφορος Νίκος Ιωαννίδης και ο επί 40 χρόνια ψυχή του Θ.Ο.Ι. κ. Κόκος Χριστοφόρου. Η παρουσία του Πανίκου Ολυμπίου και η πλαισίωση του από δυο εφόρους, από τα σημαντικά στελέχη του σωματείου, δείχνει τη σημασία που αποδίδει το σωματείο στην ηλικιακή ομάδα των Κ13 καθώς και τη στοχοθέτησή του.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την σημαντική προσθήκη ενός από τους πιο έμπειρους και έντιμους ανθρώπους στον χώρο των Ακαδημιών, του Γιώργου Παλαικυθρίτη. Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής είναι σε θέση να οργανώσει και να αξιολογήσει σωστά όλες τις ομάδες και ακόμα μπορεί να ενισχύσει το έργο των προπονητών με σωστές εισηγήσεις. Το βιογραφικό του κ. Παλαικυθρίτη είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, σε επίπεδο εγχώριας αγοράς. Τον καλωσορίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι η βοήθειά του θα κάνει το Θ.Ο.Ι. ακόμα καλύτερο.

Σημαντική θεωρούμε και την πρόσληψη του Romic Kachatrian, ο οποίος έχει πολύ καλή προσέγγιση με τα παιδιά και είναι από τους αρτιότερα τεχνικά κατηρτισμένους προπονητές, σε ηλικία με μεγάλη όρεξη και με εικόνες από πολύ υψηλό επίπεδο.

Η Δώρα Μοδέστου, σε συνέντευξή της στην Τεχνική Επιτροπή, έδειξε δυναμισμό και πολύ διάθεση να δουλέψει στην ομάδα μας και έπεισε ότι πρέπει εύκολα να την εμπιστευτούμε, αφού θα προσθέσει, εκτός των γνώσεων της, και μια πολιτιστική αξία στην ομάδα μας, κάνοντας τους αθλητές να σέβονται και να εκτιμούν και το γυναικείο φύλο, στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Απομένει να ανακοινωθούν οι δομές των τμημάτων των Grassroots, τα οποία τμήματα μετά από λίγους μήνες, επανέρχονται στη διαχείριση της Διοίκησης και της Τεχνικής Επιτροπής του Θ.Ο.Ι.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στην ομάδα μας και να ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια στους Σταύρο Ραουνά, Νέαρχο Νικολάου και Μάριο Νικολάου, οι οποίοι για διάφορους λόγους επέλεξαν να μη συνεχίσουν στο Θ.Ο.Ι.

Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες του ΔΣ προς το Σωτήρη Σάββα, που μετά από μια πολυετή προσφορά στο σωματείο μας επέλεξε να μη συνεχίσει μαζί μας. Ο Σωτήρης, στην εξαετή και πλέον παρουσία του στο σωματείο, συνέδεσε το όνομά του με την αναδιοργάνωση και αναδόμηση των τμημάτων υποδομής του σωματείου. Αποτέλεσμα την πολύ καλής δουλειάς του Σωτήρη ήταν και οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής, αφού είτε σαν προπονητής είτε σαν Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών πανηγύρισε πρωταθλήματα με την Κ13, Κ17 και Κ21. Ειδικά με την Κ21, αφού πανηγύρισε το πρωτάθλημα Γ Κατηγορίας και άνοδο στην Β Κατηγορία, την αμέσως επόμενη χρονιά την οδήγησε σε άνοδο στην Α Κατηγορία και στην συμμετοχή της στον τελικό του πρώτου Κυπέλλου Κ21, Α, Β και Γ Κατηγορίας. Στο Σωτήρη, που έχουμε κατατάξει ανάμεσα στους καλούς φίλους του σωματείου, ευχόμαστε καλή συνέχεια με κάθε επιτυχία σε ό,τι αυτός αποφασίσει να κάνει.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ