English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÅéóéôÞñéá Äéáñêåßáò

ÅéóéôÞñéá Äéáñêåßáò

Μια σημαντικÞ χρονιÜ Ýκλεισε για το σωματεßο μας. Μια χρονιÜ που σημαδεýτηκε απü πολý μεγÜλες επιτυχßες και διακρßσεις, αφÞνοντας μας παρακαταθÞκη για το μÝλλον.

¸να πρωτÜθλημα Γ Κατηγορßας με διαφορÜ 10 βαθμþν απü τον επüμενο και Üνοδος στη Β Κατηγορßα για την ομÜδα ανδρþν, Ýχοντας την καλýτερη επßθεση, Üνοδος στην Α Κατηγορßα για την ομÜδα Κ21 και συμμετοχÞ στον τελικü κυπÝλλου Κ21 Α, Β και Γ Κατηγορßας, πρüκριση στο ELITE πρωτÜθλημα της ΚΟΠ για την ομÜδα Κ17 και πρüκριση στο πρωτÜθλημα PREMIER για την Κ13, με κατÜκτηση του αντßστοιχου πρωταθλÞματος μετÜ απü μια φρενÞρη πορεßα που κατÝγραψε 13 νßκες και μια ισοπαλßα με την καλýτερη επßθεση και Üμυνα Þταν οι επιτυχßες εντüς αγωνιστικþν χþρων. ΕπιστÝγασμα των επιτυχιþν, Þρθε κερασÜκι στην τοýρτα, η ανακÞρυξη του ΘΟΙ σαν σωματεßου Þθους Γ Κατηγορßας. Μια επιβρÜβευση που προσλαμβÜνει ιδιαßτερες διαστÜσεις, αν αναλογιστεß κανεßς üτι η ομÜδα αγωνιζüταν ολüκληρη τη χρονιÜ κÜτω απü την πßεση του πρωταθλητισμοý, αγωνιζüμενη μÝχρι την τελευταßα αγωνιστικÞ με το ßδιο πÜθος, επιδεικνýοντας απαρÜμιλλη πειθαρχßα.

Για να συνεχßσουμε, εßναι απαραßτητο να Ýχουμε κοντÜ μας τους φßλους του σωματεßου, που μποροýν να μας βοηθÞσουν με την αγορÜ εισιτηρßων διαρκεßας και την παρουσßα τους στο γÞπεδο.

Με σýνθημα «εδþ σταματÞσαμε… απü εδþ ξεκινÜμε» και φüντο την απονομÞ του πρωταθλÞματος, κυκλοφοροýν απü 13 Ιουλßου 2015 τα εισιτÞρια διαρκεßας, τα οποßα θα διατßθενται απü τα γραφεßα του σωματεßου σε τρεις διαφορετικÝς και ελκυστικÝς τιμÝς, μια για τα θεωρεßα, μια για την κεντρικÞ κερκßδα και τÝλος σε ειδικÞ τιμÞ για τους γονεßς των παιδιþν των Ακαδημιþν μας.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS