English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Εισιτήρια Διαρκείας

Εισιτήρια Διαρκείας

Μια σημαντική χρονιά έκλεισε για το σωματείο μας. Μια χρονιά που σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις, αφήνοντας μας παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ένα πρωτάθλημα Γ Κατηγορίας με διαφορά 10 βαθμών από τον επόμενο και άνοδος στη Β Κατηγορία για την ομάδα ανδρών, έχοντας την καλύτερη επίθεση, άνοδος στην Α Κατηγορία για την ομάδα Κ21 και συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου Κ21 Α, Β και Γ Κατηγορίας, πρόκριση στο ELITE πρωτάθλημα της ΚΟΠ για την ομάδα Κ17 και πρόκριση στο πρωτάθλημα PREMIER για την Κ13, με κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος μετά από μια φρενήρη πορεία που κατέγραψε 13 νίκες και μια ισοπαλία με την καλύτερη επίθεση και άμυνα ήταν οι επιτυχίες εντός αγωνιστικών χώρων. Επιστέγασμα των επιτυχιών, ήρθε κερασάκι στην τούρτα, η ανακήρυξη του ΘΟΙ σαν σωματείου ήθους Γ Κατηγορίας. Μια επιβράβευση που προσλαμβάνει ιδιαίτερες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα αγωνιζόταν ολόκληρη τη χρονιά κάτω από την πίεση του πρωταθλητισμού, αγωνιζόμενη μέχρι την τελευταία αγωνιστική με το ίδιο πάθος, επιδεικνύοντας απαράμιλλη πειθαρχία.

Για να συνεχίσουμε, είναι απαραίτητο να έχουμε κοντά μας τους φίλους του σωματείου, που μπορούν να μας βοηθήσουν με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και την παρουσία τους στο γήπεδο.

Με σύνθημα «εδώ σταματήσαμε… από εδώ ξεκινάμε» και φόντο την απονομή του πρωταθλήματος, κυκλοφορούν από 13 Ιουλίου 2015 τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα διατίθενται από τα γραφεία του σωματείου σε τρεις διαφορετικές και ελκυστικές τιμές, μια για τα θεωρεία, μια για την κεντρική κερκίδα και τέλος σε ειδική τιμή για τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών μας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ