English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ðïëý áéóéüäïîá îåêßíçóå ç ðñïåôïéìáóßá. Ä.Å.Á.

Ðïëý áéóéüäïîá îåêßíçóå ç ðñïåôïéìáóßá. Ä.Å.Á.

Σε πολý καλü κλßμα και με üλους τους παßκτες σε καλÞ κατÜσταση πραγματοποιÞθηκε η πρþτη προπüνηση στο γÞπεδü μας. Οι νÝοι ποδοσφαιριστÝς Ýδειξαν αμÝσως üτι συνειδητοποßησαν που Þρθαν και γιατß Þρθαν, ενþ οι παλιοß σε ρüλο οικοδεσπüτη φρüντισαν να τους ενημερþσουν για την κουλτοýρα της ομÜδας. Με το Δ.Ε.Α. (ΔÝσμευση – Εμπιστοσýνη –Αφοσßωση) να προστßθεται στο περσινü μüτο «ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ», γραμμÝνο στον τοßχο των ανακαινισμÝνων αποδυτηρßων να ξεχωρßζει, Ýγινε κατανοητü το πüσο σημαντικü εßναι να γßνουμε μια ομÜδα, που θα στηρßζει ο Ýνας τον Üλλο, θα εμπιστεýεται ο Ýνας τον Üλλο και üλοι μαζß με απüλυτη δÝσμευση και αφοσßωση θα εκπληρþσουμε τους στüχους μας.

ΠροπονÞθηκαν üλοι κανονικÜ, εκτüς του ΝÜντο, που Ýκανε μüνος μια προπüνηση επαναφορÜς με τον φυσιοθεραπευτÞ μας, λüγω του üτι μüλις το πρωß Ýφτασε απü τη Βραζιλßα και κρßθηκε σκüπιμο απü την ΤεχνικÞ Ηγεσßα μετÜ απü Ýνα ταξßδι 30 ωρþν να ξεκουραστεß.

Το γÞπεδο παρÜ το χρþμα του, που εßναι λßγο κιτρινοπρÜσινο λüγω προβλημÜτων ýδρευσης, εßναι σε τρομερÜ καλÞ κατÜσταση και σßγουρα θα βοηθÞσει στο να γßνει μια πολý καλÞ προετοιμασßα. ΥπÞρξε Ýνα μικρü θÝμα με τα ροýχα που Þρθαν την τελευταßα στιγμÞ, καθþς και με τις μπÜλες, αφοý χρησιμοποιÞθηκαν Üλλης εταιρßας, γιατß δεν παραλÞφθηκαν αυτÝς του πρωταθλÞματος αλλÜ εßναι θÝματα που επιλýονται Üμεσα και εýκολα.

ΠροχωρÜ και η ανακαßνιση των αποδυτÞριων των διαιτητþν, τα οποßα θα Ýχουν πλÝον και εξωτερικü παρÜθυρο, αλλÜ κυρßως θα υπÜρχουν 3 κλειστÜ σετ τουαλÝτας, νιπτÞρα, ντους, που θα μποροýν να εξυπηρετοýν ταυτüχρονα γυναßκες και Üνδρες, αν οριστοýν μαζß σε παιχνßδι.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS