English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Πολύ αισιόδοξα ξεκίνησε η προετοιμασία. Δ.Ε.Α.

Πολύ αισιόδοξα ξεκίνησε η προετοιμασία. Δ.Ε.Α.

Σε πολύ καλό κλίμα και με όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο γήπεδό μας. Οι νέοι ποδοσφαιριστές έδειξαν αμέσως ότι συνειδητοποίησαν που ήρθαν και γιατί ήρθαν, ενώ οι παλιοί σε ρόλο οικοδεσπότη φρόντισαν να τους ενημερώσουν για την κουλτούρα της ομάδας. Με το Δ.Ε.Α. (Δέσμευση – Εμπιστοσύνη –Αφοσίωση) να προστίθεται στο περσινό μότο «ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ», γραμμένο στον τοίχο των ανακαινισμένων αποδυτηρίων να ξεχωρίζει, έγινε κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι να γίνουμε μια ομάδα, που θα στηρίζει ο ένας τον άλλο, θα εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί με απόλυτη δέσμευση και αφοσίωση θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Προπονήθηκαν όλοι κανονικά, εκτός του Νάντο, που έκανε μόνος μια προπόνηση επαναφοράς με τον φυσιοθεραπευτή μας, λόγω του ότι μόλις το πρωί έφτασε από τη Βραζιλία και κρίθηκε σκόπιμο από την Τεχνική Ηγεσία μετά από ένα ταξίδι 30 ωρών να ξεκουραστεί.

Το γήπεδο παρά το χρώμα του, που είναι λίγο κιτρινοπράσινο λόγω προβλημάτων ύδρευσης, είναι σε τρομερά καλή κατάσταση και σίγουρα θα βοηθήσει στο να γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία. Υπήρξε ένα μικρό θέμα με τα ρούχα που ήρθαν την τελευταία στιγμή, καθώς και με τις μπάλες, αφού χρησιμοποιήθηκαν άλλης εταιρίας, γιατί δεν παραλήφθηκαν αυτές του πρωταθλήματος αλλά είναι θέματα που επιλύονται άμεσα και εύκολα.

Προχωρά και η ανακαίνιση των αποδυτήριων των διαιτητών, τα οποία θα έχουν πλέον και εξωτερικό παράθυρο, αλλά κυρίως θα υπάρχουν 3 κλειστά σετ τουαλέτας, νιπτήρα, ντους, που θα μπορούν να εξυπηρετούν ταυτόχρονα γυναίκες και άνδρες, αν οριστούν μαζί σε παιχνίδι.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ