English   Ελληνικά    
VIDEO
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Φιλικό με Ολυμπιάδα Λυμπιών

Φιλικό με Ολυμπιάδα Λυμπιών

Σήμερα, Παρασκευή 14/8 στις 18:00 θα φιλοξενήσουμε μια καλή οργανωμένη ομάδα για να αξιολογήσουμε το υλικό μας σε ένα διαφορετικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Αυτό που κερδίσαμε από τα δυο φιλικά με Άχνα και Σαλαμίνα είναι η σταθερότητα της αμυντικής γραμμής και τώρα θα προσπαθήσουμε για το δυσκολότερο κομμάτι της προετοιμασίας μια ομάδας, που είναι η ανάπτυξη, η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ένα επιπλέον σημείο αξιολόγησης είναι και η δυνατότητα των παικτών μας να παίρνουν σωστές και γρήγορες αποφάσεις σε συνθήκες μεγάλης επιβάρυνσης, κάτι που υφίσταται τώρα λόγω των διπλών προπονήσεων και που θα συμβαίνει όταν θα έχουμε 90λεπτες συμμετοχές.

Ένα θέμα που απασχολεί την τεχνική ηγεσία είναι ο μεγάλος αριθμός των παικτών που συμμετέχουν στην προετοιμασία και που δείχνουν όλοι ανταγωνιστικοί και σε καλό επίπεδο, κάτι που δημιουργεί σημαντικό θέμα αξιοποίησης του υλικού αυτού με τρόπο που όλοι να απολαμβάνουν την παρουσία τους στην ομάδα. Πολύ καλές εντυπώσεις σε ποδοσφαιρικό επίπεδο αλλά και σαν προσωπικότητα άφησε στις προπονήσεις με την Α ομάδα ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Σιακαλής και πιθανόν να μείνει μόνιμα με τους μεγάλους.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS