English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Öéëéêü ìå Åëðßäá ÎõëïöÜãïõ ôï ÓÜââáôï 19:00. Ôá öéëéêÜ ôùí ìéêñþí ìáò

Öéëéêü ìå Åëðßäá ÎõëïöÜãïõ ôï ÓÜââáôï 19:00. Ôá öéëéêÜ ôùí ìéêñþí ìáò

Ακüμα μια καλÞ ευκαιρßα για Ýνα σοβαρü τεστ θα Ýχει η ομÜδα μας αντιμετωπßζοντας την Ελπßδα ΞυλοφÜγου στη ΛακατÜμια το ΣÜββατο το βρÜδυ σε συνθÞκες εντüς Ýδρας αγþνων.

Απü αυτü το φιλικü θα απουσιÜσουν οι Χατζηπαντελßδης, που Ýχει 3Þμερη Üδεια και θα βρßσκεται στην ΕλλÜδα και ΣοφοκλÞς Γεωργßου, που Ýχει Ýνα πρüβλημα τραυματισμοý απü κτýπημα στο γüνατο σε προσπÜθειÜ του στο προηγοýμενο φιλικü και θα ξεκινÞσει κανονικÜ με την ομÜδα την ΔευτÝρα.

Εßναι το τελευταßο φιλικü που ο χρüνος συμμετοχÞς θα μοιραστεß ισüποσα, αφοý απü στα επüμενα φιλικÜ θα αρχßσει να μεγαλþνει ο χρüνος συμμετοχÞς των παικτþν μÝχρι να "κατακτÞσουν" το 90λεπτο.

Η ΤεχνικÞ Ηγεσßα εßναι πολý ευχαριστημÝνη απü την μÝχρι τþρα προσπÜθεια των παικτþν εντüς και εκτüς αγωνιστικοý χþρου και αναμÝνει να επιδεßξουν την ßδια διÜθεση τþρα που η Ýνταση της προπüνησης θα κορυφωθεß και θα υπÜρξει μεγαλýτερη πßεση.

Φιλικü με την Ομüνοια θα Ýχει το ΣÜββατο το πρωß στις 8 στο Ηλßας Ποýλος και η Κ21, üπου ο προπονητÞς της Γιþργος Γεωργßου θα Ýχει τη δυνατüτητα να αξιολογÞσει το υπÜρχον υλικü του, χωρßς τους παßκτες της Α ομÜδας.

Φιλικü με τον ΟθÝλλο στην Αθηαßνου θα γßνει επßσης το ΣÜββατο το πρωß  και για την Κ17.

Η Κ15 Ýπαιξε φιλικü με ομÜδα της ¸νωσης ΚοκινοτριμιθιÜς, στην οποßα συμμετεßχαν και λßγο μεγαλýτερα παιδιÜ και μετÜ απü καλÞ εμφÜνιση Ýχασε 3-2. ΑτυχÝς συμβÜν Þταν ο τραυματισμüς του ΘεοχÜρη ΠαπαθεοχÜρους, που σε πτþση Ýσπασε το χÝρι του, ευτυχþς üμως δεν θα χρειαστεß επÝμβαση, αφοý με ανÜταξη οι γιατροß επανÜφεραν τα οστÜ στην θÝση τους. Ο ΧÜρης θα χρειαστεß να προπονεßται μüνος για 4-5 εβδομÜδες, αλλÜ üλοι γνωρßζουν το ψυχικü του σθÝνος και εßναι σßγουροι και εýχονται üτι θα επανÝλθει σýντομα πολý δυνατüς στις προπονÞσεις.

Η Κ15 θα Ýχει φιλικü με την ΑΕΚ την ερχüμενη ΤετÜρτη στα βοηθητικÜ της ομÜδας της ΛÜρνακας.

Ξεκßνησε προπονÞσεις απü την περασμÝνη ΔευτÝρα υπü τις οδηγßες του Πανßκου Ολυμπßου και η Κ13, μια καινοýρια ομÜδα, που Ýχει να αντιμετωπßσει πολλÝς προκλÞσεις για την επüμενη σεζüν.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS