English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Φιλικό με Ελπίδα Ξυλοφάγου το Σάββατο 19:00. Τα φιλικά των μικρών μας

Φιλικό με Ελπίδα Ξυλοφάγου το Σάββατο 19:00. Τα φιλικά των μικρών μας

Ακόμα μια καλή ευκαιρία για ένα σοβαρό τεστ θα έχει η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας την Ελπίδα Ξυλοφάγου στη Λακατάμια το Σάββατο το βράδυ σε συνθήκες εντός έδρας αγώνων.

Από αυτό το φιλικό θα απουσιάσουν οι Χατζηπαντελίδης, που έχει 3ήμερη άδεια και θα βρίσκεται στην Ελλάδα και Σοφοκλής Γεωργίου, που έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού από κτύπημα στο γόνατο σε προσπάθειά του στο προηγούμενο φιλικό και θα ξεκινήσει κανονικά με την ομάδα την Δευτέρα.

Είναι το τελευταίο φιλικό που ο χρόνος συμμετοχής θα μοιραστεί ισόποσα, αφού από στα επόμενα φιλικά θα αρχίσει να μεγαλώνει ο χρόνος συμμετοχής των παικτών μέχρι να "κατακτήσουν" το 90λεπτο.

Η Τεχνική Ηγεσία είναι πολύ ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και αναμένει να επιδείξουν την ίδια διάθεση τώρα που η ένταση της προπόνησης θα κορυφωθεί και θα υπάρξει μεγαλύτερη πίεση.

Φιλικό με την Ομόνοια θα έχει το Σάββατο το πρωί στις 8 στο Ηλίας Πούλος και η Κ21, όπου ο προπονητής της Γιώργος Γεωργίου θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει το υπάρχον υλικό του, χωρίς τους παίκτες της Α ομάδας.

Φιλικό με τον Οθέλλο στην Αθηαίνου θα γίνει επίσης το Σάββατο το πρωί  και για την Κ17.

Η Κ15 έπαιξε φιλικό με ομάδα της Ένωσης Κοκινοτριμιθιάς, στην οποία συμμετείχαν και λίγο μεγαλύτερα παιδιά και μετά από καλή εμφάνιση έχασε 3-2. Ατυχές συμβάν ήταν ο τραυματισμός του Θεοχάρη Παπαθεοχάρους, που σε πτώση έσπασε το χέρι του, ευτυχώς όμως δεν θα χρειαστεί επέμβαση, αφού με ανάταξη οι γιατροί επανάφεραν τα οστά στην θέση τους. Ο Χάρης θα χρειαστεί να προπονείται μόνος για 4-5 εβδομάδες, αλλά όλοι γνωρίζουν το ψυχικό του σθένος και είναι σίγουροι και εύχονται ότι θα επανέλθει σύντομα πολύ δυνατός στις προπονήσεις.

Η Κ15 θα έχει φιλικό με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη στα βοηθητικά της ομάδας της Λάρνακας.

Ξεκίνησε προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα υπό τις οδηγίες του Πανίκου Ολυμπίου και η Κ13, μια καινούρια ομάδα, που έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις για την επόμενη σεζόν.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ