English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

È.Ï.É. - ÅËÐÉÄÁ 0-1 ×ÑÇÓÉÌÁ ÓÕÌÐÅÑÁÓÌÁÔÁ

È.Ï.É. - ÅËÐÉÄÁ 0-1 ×ÑÇÓÉÌÁ ÓÕÌÐÅÑÁÓÌÁÔÁ

Μια πολý καλÞ αßσθηση της νοοτροπßας της Β´ κατηγορßας απÝκτησαν οι ποδοσφαιριστÝς μας μετÜ το φιλικü με την Ελπßδα. ΥπÜρχουν παιχνßδια που η εξυπνÜδα και η υπομονÞ εßναι πιο σημαντικÜ απü την ποιüτητα και τη φυσικÞ κατÜσταση. ΕπειδÞ η ποιüτητα και η φυσικÞ κατÜσταση δεν μποροýν να φανοýν πÜντα σε παιχνßδια üπως αυτü πρÝπει να επιστρατεýεις την εμπειρßα και την εξυπνÜδα, κÜτι που εμεßς το αφÞσαμε στα αποδυτÞρια.

Το παιχνßδι απü την αρχÞ Þταν αργü και χωρßς ποιüτητα και για τις δυο ομÜδες, που εμφανþς παρουσßασαν σημÜδια κüπωσης. Ο αντßπαλος Ýφερε εýκολα το παιχνßδι στα μÝτρα του δημιουργþντας την κλασσικÞ Ýνταση που δημιουργεß σε κÜθε του παιχνßδι και üταν τα νεýρα επικρÜτησαν επικρÜτησε και στο γÞπεδο.

¼ταν üμως χÜνεις μην χÜνεις το μÜθημα.

Για την ιστορßα ο Φοινßρης Þταν σε επßπεδο Α´ κατηγορßας και ο μοναδικüς που συνÝχισε να Ýχει την ßδια απüδοση και διÜθεση üπως στα φιλικÜ με Σαλαμßνα και Εθνικü ¶χνας. Επßσης καλοß Þταν και οι ΜÜρης, Κωνσταντινßδης, ΚαστÜνας, ΘεοφÜνους. Με διÜθεση ο ΚαπαρτÞς, που üμως δεν μετουσιþθηκε σε αποτελεσματικüτητα, λüγω μεγÜλης νευρικüτητας. Απü την ομÜδα του Β ημιχρüνου ικανοποßησαν οι Ερωτοκρßτου και ΑριστοδÞμου. ΣημαντικÝς αποκροýσεις σε δυο φÜσεις Ýνας εναντßον ενüς για τους δυο τερματοφýλακες μας, Βαρβαρßτη και Παναγιþτου, απü μια σε κÜθε ημßχρονο. Το γκολ της Ελπßδας προÞλθε απü πÝναλτι που παραχþρησε ο Παναγιþτου.

Σε μια Üλλη εßδηση οι νÝες λιπομετρÞσεις Ýδειξαν μεγÜλη βελτßωση για üλη την ομÜδα και πλÝον μüνο Ýνας παßκτης βρßσκεται πÜνω απü το στüχο - üριο του 11% που εßχε τεθεß.

Επüμενο φιλικü με το ΗρακλÞ ΓερολÜκκου την επüμενη ΤετÜρτη.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS