English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Θ.Ο.Ι. - ΕΛΠΙΔΑ 0-1 ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Θ.Ο.Ι. - ΕΛΠΙΔΑ 0-1 ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Μια πολύ καλή αίσθηση της νοοτροπίας της Β΄ κατηγορίας απέκτησαν οι ποδοσφαιριστές μας μετά το φιλικό με την Ελπίδα. Υπάρχουν παιχνίδια που η εξυπνάδα και η υπομονή είναι πιο σημαντικά από την ποιότητα και τη φυσική κατάσταση. Επειδή η ποιότητα και η φυσική κατάσταση δεν μπορούν να φανούν πάντα σε παιχνίδια όπως αυτό πρέπει να επιστρατεύεις την εμπειρία και την εξυπνάδα, κάτι που εμείς το αφήσαμε στα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι από την αρχή ήταν αργό και χωρίς ποιότητα και για τις δυο ομάδες, που εμφανώς παρουσίασαν σημάδια κόπωσης. Ο αντίπαλος έφερε εύκολα το παιχνίδι στα μέτρα του δημιουργώντας την κλασσική ένταση που δημιουργεί σε κάθε του παιχνίδι και όταν τα νεύρα επικράτησαν επικράτησε και στο γήπεδο.

Όταν όμως χάνεις μην χάνεις το μάθημα.

Για την ιστορία ο Φοινίρης ήταν σε επίπεδο Α΄ κατηγορίας και ο μοναδικός που συνέχισε να έχει την ίδια απόδοση και διάθεση όπως στα φιλικά με Σαλαμίνα και Εθνικό Άχνας. Επίσης καλοί ήταν και οι Μάρης, Κωνσταντινίδης, Καστάνας, Θεοφάνους. Με διάθεση ο Καπαρτής, που όμως δεν μετουσιώθηκε σε αποτελεσματικότητα, λόγω μεγάλης νευρικότητας. Από την ομάδα του Β ημιχρόνου ικανοποίησαν οι Ερωτοκρίτου και Αριστοδήμου. Σημαντικές αποκρούσεις σε δυο φάσεις ένας εναντίον ενός για τους δυο τερματοφύλακες μας, Βαρβαρίτη και Παναγιώτου, από μια σε κάθε ημίχρονο. Το γκολ της Ελπίδας προήλθε από πέναλτι που παραχώρησε ο Παναγιώτου.

Σε μια άλλη είδηση οι νέες λιπομετρήσεις έδειξαν μεγάλη βελτίωση για όλη την ομάδα και πλέον μόνο ένας παίκτης βρίσκεται πάνω από το στόχο - όριο του 11% που είχε τεθεί.

Επόμενο φιλικό με το Ηρακλή Γερολάκκου την επόμενη Τετάρτη.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ