English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Φιλικοί αγώνες

Φιλικοί αγώνες

Θ.Ο.Ι. - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-4

Μετά από ένα ενενηντάλεπτο μεγάλης έντασης για την ομάδα μας, είδαμε ότι είμαστε κοντά στο επίπεδο που θέλουμε και πολύ σύντομα θα μπορούμε να έχουμε τη διάρκεια που απαιτείται στο πρωτάθλημα.

Η Νέα Σαλαμίνα σαφώς πιο έτοιμη και καλύτερη σαν ομάδα, μας πίεσε αρκετά αλλά όσο είχαμε δυνάμεις είμασταν μπροστά στο σκορ με καταπληκτική κεφαλιά του Λαΐφη, χωρίς να κινδυνέψουμε σοβαρά. Μετά την πρώτη μισή ώρα όμως φάνηκε πως ο ρυθμός των φιλοξενούμενων ήταν τέτοιος που οδήγησε την ομάδα μας σε πολλά ατομικά λάθη και απροσεξίες, με αποτέλεσμα να αλλάξει το σκορ και η εικόνα του παιχνιδιού και τελικά να επικρατήσει ο αντίπαλος με 4-1. Μπορούμε να κρατήσουμε την εμφάνιση των Θεοφάνους, Φοινίρη, Λαϊφη, Καπαρτή που ήταν σε όλο το παιχνίδι εμφάνιση παικτών Α΄ κατηγορίας, ενώ αρκετά καλά παρουσιάστηκαν οι Μάρης, Φιλανιώτης, Καστάνας, χωρίς να έχουμε παράπονα από τους υπόλοιπους. Ανάλογα με την εποχή είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και υπολογίζεται ότι θα είμαστε με την έναρξη του πρωταθλήματος πολύ έτοιμοι για την μεγάλη μάχη με τον ΑΣΙΛ.

Βαρβαρίτης (Παναγιώτου Κ.), Μάρης, Θεοφάνους, Καστάνας, Λαΐφης, Κυριάκου, Φοινίρης, Χατζηπαντελίδης (Κωνσταντινίδης), Φιλανιώτης (Ιωάννου), Καπαρτής (Παναγιώτου Χ.), Nando (Μούζουρος).

 

Θ.Ο.Ι.- Ε.Ν.ΥΨΩΝΑ 0-0, Ε.Ν..ΥΨΩΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 0-0, Θ.Ο.Ι. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 1-1 σε τρία 45λεπτα.

Ένα ωραίο μικρό τουρνουά τριών ημιχρόνων έγινε ανάμεσα σε Θ.Ο.Ι., Ένωση Νέων Ύψωνα και Εθνικό Λατσιών, το απόγευμα του Σαββάτου με τις τρεις ομάδες να παίζουν αρκετά καλά και σε πολύ φιλικό επίπεδο, αναδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο δημιουργεί φιλίες και όχι μόνο αντιπαλότητες. Πριν το φιλικό η ομάδα παικτών που είχε αγωνιστεί με Νέα Σαλαμίνα έκανε αποθεραπεία και οι υπόλοιποι έπαιξαν στα φιλικά, δείχνοντας να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή προ 15 ημερών. Έτσι η γενική εικόνα της ομάδας και Παρασκευή και Σάββατο έστειλε αισιόδοξα μηνύματα.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο τερματοφύλακάς μας Drenea και καλοί ήταν οι Ερωτοκρίτου, Μούζουρος (σκόρερ) και Καλλής. Ο Θάνος Αγγελίνας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση μετά από ένα μικροτραυματισμό, ενώ και ο Μιχάλης Ιωάννου δείχνει ότι αρχίζει να πατάει πιο γερά στα πόδια του, μετά από τον περσινό μακροχρόνιο τραυματισμό του. Στο φιλικό συμμετείχαν και νεαροί της Κ21, που έδειξαν ότι έχουν το ταλέντο, χρειάζονται βέβαια δουλειά, για να ανέβουν στην Α ΄ ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε το τελευταίο φιλικό με την Ξυλότυμπου, αν και είμαστε ήδη στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ