English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΟΙ-ΑΣΙΛ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΟΙ-ΑΣΙΛ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Σήμερα, στις 19:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΑΣΙΛ Λύσης στο γήπεδό μας, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα και την έναρξη του πρωταθλήματος Β Κατηγορίας 2015-2016.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται και σαν ντέρμπι νεοφώτιστων, αφού οι δυο ομάδες πέρσι αγωνίζονταν στην Γ Κατηγορία, από όπου εξασφάλισαν την άνοδό τους, η ομάδα μας σαν Πρωταθλητής και η ομάδα του ΑΣΙΛ σαν δευτεραθλητής. Οι περσινές αναμετρήσεις δεν ανέδειξαν νικητή, αφού και οι δυο αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Αργυρού, έχοντας σαν Α' Βοηθό Διαιτητή τον Μανώλη Τίγρη και Β' Βοηθό Διαιτητή τον Τηλέμαχο Τηλεμάχου.

Μέσα από τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν οι πρεμιέρες, η ομάδα μας κατέρχεται με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναμένουμε ότι οι φίλοι της ομάδας θα δώσουν το παρών τους στο γήπεδο και θα υποστηρίξουν ένθερμα τους ποδοσφαιριστές μας στην προσπάθεια τους για τη νίκη.

Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται στο ταμείο του γηπέδου. Η τιμή εισόδου έχει καθοριστεί από την ΚΟΠ στα 10 ευρώ. Θα διατίθενται επίσης και εισιτήρια διαρκείας στην ελκυστική τιμή των 70 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας για τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών έχουν καθοριστεί στα 40 ευρώ. Τέλος θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας για τα θεωρεία του γηπέδου στην τιμή των 200 ευρώ.

Είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε κατόχους εισιτηρίων, εισιτηρίων διαρκείας καθώς και κατόχων δελτίου ελευθέρας εισόδου του ΚΟΑ και της ΚΟΠ, όπως επίσης και δημοσιογράφων με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας. Παιδιά κάτω των 12 θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Τέλος, ειδικά για τον εναρκτήριο αγώνα, η είσοδος των γυναικών στο γήπεδο θα είναι δωρεάν.

Χθες, παραμονή της έναρξης των πρωταθλημάτων, έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πάτηρ Κυπριανός της Αγίας Παρασκευής, που είναι και οπαδός του σωματείου, στην παρουσία του Δημάρχου Λακατάμιας, του Προέδρου και του Δ.Σ. του ΘΟΙ, των προπονητών και ποδοσφαιριστών μας, κλιμακίων των ακαδημιών μας καθώς και ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων του Ηρακλή Γερολάκκου, που από φέτος θα αγωνίζεται και προπονείται στις εγκαταστάσεις μας.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ