English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Άδικο το τελικό αποτέλεσμα

Άδικο το τελικό αποτέλεσμα

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-3 μέσα στην έδρα μας, από την ομάδα της Ανόρθωσης. Πάρα ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά στελεχωμένη ομάδα, που και πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα κάτω των 13, η ομάδα μας απέδωσε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, έβγαλε πολύ πάθος και προηγηθήκαμε δυο φορές με δυο εξαιρετικά γκολ. Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε τρία πολύ εύκολα γκολ, από ατομικά λάθη. Βλέποντας την συνολική εικόνα του παιγνιδιού αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο για την ομάδα μας.

Το πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά και στο 18 λεπτό πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ, σε δημιουργία αλλά και εκτέλεση. Ο μικρός της ομάδας σε ηλικία, Μ. Παπαστυλιάνου έβγαλε πολύ έξυπνη πλάγια πάσα στον Α. Αντωνίου λίγο έξω από την επανορθωτική, αυτός ντρίπλαρε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε ένα εξαιρετικό δυνατό σουτ, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 23ο λεπτό η Ανόρθωση χωρίς να μας κάνει ευκαιρία κατάφερε να μας ισοφαρίσει. Η ομάδα μας δεν τα έβαλε και συνέχισε να υπερέχει και στο 31ο λεπτό πέτυχε ακόμα ένα πολύ ωραίο γκολ με δυνατό σουτ στο παραθυράκι του αντίπαλου τέρματος, από τον Π. Παπέττα. Ενώ όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ μας, έγινε το αντίθετο, δεχθήκαμε δυο γκολ στο τελευταίο λεπτό και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, από ατομικά αμυντικά λάθη δικά μας.

Το δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ, χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Κρατάμε την καλή εμφάνιση και την βελτίωση που κάνουμε σαν ομάδα από παιγνίδι σε παιγνίδι. Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε και κάποια ατομικά λάθη στον χώρο της άμυνας, που δυστυχώς στοιχίζουν, θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, με το σύνθημα που βάλαμε από την αρχή, μια ομάδα μια οικογένεια.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ