English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Éêáíüôçôá, óõãêÝíôñùóç, áðïôåëåóìáôéêüôçôá êáé 3-2 ôïí ðïëý êáëü ÏèÝëëï

Éêáíüôçôá, óõãêÝíôñùóç, áðïôåëåóìáôéêüôçôá êáé 3-2 ôïí ðïëý êáëü ÏèÝëëï

Με πÜρα πολý συγκÝντρωση η ομÜδα μας αντιμετþπισε μια απü τις καλýτερες, αν üχι την καλýτερη ομÜδα του πρωταθλÞματος και κατÜφερε να πÜρει μια νßκη μεγÜλης σημασßας, κυρßως στον τομÝα της ψυχολογßας, χωρßς να παραγνωρßζεται και η μεγÜλη βαθμολογικÞ της αξßα. Για μια ακüμη φορÜ φÜνηκε πως τα βραδινÜ παιχνßδια Ýχουν Üλλο ρυθμü και μια εξαιρετικÞ ποιüτητα, αφοý και οι δýο ομÜδες κατÝθεταν δυνÜμεις και ψυχÞ μÝχρι το τελευταßο λεπτü του αγþνα. Ο ΟθÝλλος üπως αναμενüταν, με την ποιüτητα των αρκετþν επαγγελματιþν που Ýχει, εßχε την κατοχÞ και την πßεση, üμως η ομÜδα μας εßχε καλÝς αντιδρÜσεις και αντιμετþπιζε τον αντßπαλο με συγκÝντρωση και ηρεμßα, ψÜχνοντας καλÝς αντεπιθÝσεις και σε μια απü αυτÝς μετÜ απü ασσßστ του Nando ο Χατζηπαντελßδης βρÝθηκε μüνος με τον αντßπαλο τερματοφýλακα και τελεßωσε σπουδαßα την φÜση. Ο ΟθÝλλος ανÝβασε περισσüτερο ρυθμü πßεσε πÜρα πολý και κοýρασε την ομÜδα μας, με αποτÝλεσμα να γßνουν συνεχüμενα λÜθη και να ισοφαρßσει μετÜ απü ακüμα Ýνα ριμπÜουντ που χÜθηκε απü απüκρουση του τερματοφýλακÜ μας. Το ημßχρονο βρÞκε τις ομÜδες δικαßως στο 1-1. Στην αρχÞ του δευτÝρου ημιχρüνου με την εßσοδο του ΚαπαρτÞ στην θÝση του Παναγιþτου, η ομÜδα μας Ýγινε πιο επιθετικÞ και αφοý πßεσε για Ýνα δεκÜλεπτο τον αντßπαλο, κατÜφερε σε μια φÜση διαρκεßας να σκορÜρει με κεφαλιÜ του ΛαÀφη, που νßκησε τον αντßπαλο τερματοφýλακα που εßχε επιχειρÞσει μακρινÞ Ýξοδο. Το γκολ μας λειτοýργησε και αρνητικÜ στην ψυχολογßα μας και η ομÜδα γýρισε πßσω με σκοπü να κρατÞσει το σκορ, Ýτσι ο ποιοτικüς αντßπαλος με την μπÜλα στα πüδια πßεσε και κατÜφερε να ισοφαρßσει στο 75, σε μια φÜση που απü κüντρα βρÝθηκε μüνος πλÜγια ο αντßπαλος σÝντερ φορ και πλÜσαρε σωστÜ. Τα τελευταßα δεκαπÝντε λεπτÜ Þταν πÜρα πολý ανοικτÜ και για τις δýο ομÜδες και Þταν φανερü πως το αποτÝλεσμα δεν ικανοποιοýσε κανÝνα. ΕυτυχÞσαμε να δοýμε ακüμα μια σπουδαßα συνεργασßα ανÜμεσα σε Nando και Χατζηπαντελßδη και Ýνα εξαιρετικü τελεßωμα του τελευταßου, που οδÞγησε σε μια σημαντικÞ πýρρειο νßκη, αφοý χÜσαμε με τραυματισμοýς τρεις παßκτες. Πολý καλÞ και πειθαρχημÝνη σε γενικÝς γραμμÝς η ομÜδα. ¼σο και αν φανεß παρÜδοξο, επειδÞ δεχθÞκαμε δυο γκολ, η αμυντικÞ μας γραμμÞ Þταν εξαιρετικÞ, üπως επßσης για μια ακüμα φορÜ ξεχþρισε ο Φιλανιþτης και φυσικÜ ο ουσιαστικüς Χατζηπαντελßδης με τα δυο του γκολ. Σπουδαßα εμφÜνιση και απü το ΛαÀφη που σκορÜρει για δεýτερο συνεχüμενο παιχνßδι απü τη θÝση του αριστεροý μπακ.

Θετικü üτι η ομÜδα μας επιστρÝφει και ανατρÝπει την κακÞ ψυχολογßα απü τις τρεις φορÝς που Ýχει ισοφαριστεß στα δυο τελευταßα παιχνßδια και επßσης τελικÜ κρατÜει το αποτÝλεσμα, üμως εßναι πολý αρνητικü üτι δεν Ýχει κρατÞσει σε κανÝνα παιχνßδι το μηδÝν.

Η επüμενη αγωνιστικÞ στο ΜακÜρειο με τον Ολυμπιακü σε Ýνα παιχνßδι με φαβορß τον αντßπαλο που θα δεßξει μÝχρι που μποροýμε να φτÜσουμε.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS