English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ικανότητα, συγκέντρωση, αποτελεσματικότητα και 3-2 τον πολύ καλό Οθέλλο

Ικανότητα, συγκέντρωση, αποτελεσματικότητα και 3-2 τον πολύ καλό Οθέλλο

Με πάρα πολύ συγκέντρωση η ομάδα μας αντιμετώπισε μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και κατάφερε να πάρει μια νίκη μεγάλης σημασίας, κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας, χωρίς να παραγνωρίζεται και η μεγάλη βαθμολογική της αξία. Για μια ακόμη φορά φάνηκε πως τα βραδινά παιχνίδια έχουν άλλο ρυθμό και μια εξαιρετική ποιότητα, αφού και οι δύο ομάδες κατέθεταν δυνάμεις και ψυχή μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Οθέλλος όπως αναμενόταν, με την ποιότητα των αρκετών επαγγελματιών που έχει, είχε την κατοχή και την πίεση, όμως η ομάδα μας είχε καλές αντιδράσεις και αντιμετώπιζε τον αντίπαλο με συγκέντρωση και ηρεμία, ψάχνοντας καλές αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές μετά από ασσίστ του Nando ο Χατζηπαντελίδης βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τελείωσε σπουδαία την φάση. Ο Οθέλλος ανέβασε περισσότερο ρυθμό πίεσε πάρα πολύ και κούρασε την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να γίνουν συνεχόμενα λάθη και να ισοφαρίσει μετά από ακόμα ένα ριμπάουντ που χάθηκε από απόκρουση του τερματοφύλακά μας. Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες δικαίως στο 1-1. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με την είσοδο του Καπαρτή στην θέση του Παναγιώτου, η ομάδα μας έγινε πιο επιθετική και αφού πίεσε για ένα δεκάλεπτο τον αντίπαλο, κατάφερε σε μια φάση διαρκείας να σκοράρει με κεφαλιά του Λαΐφη, που νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που είχε επιχειρήσει μακρινή έξοδο. Το γκολ μας λειτούργησε και αρνητικά στην ψυχολογία μας και η ομάδα γύρισε πίσω με σκοπό να κρατήσει το σκορ, έτσι ο ποιοτικός αντίπαλος με την μπάλα στα πόδια πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75, σε μια φάση που από κόντρα βρέθηκε μόνος πλάγια ο αντίπαλος σέντερ φορ και πλάσαρε σωστά. Τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά ήταν πάρα πολύ ανοικτά και για τις δύο ομάδες και ήταν φανερό πως το αποτέλεσμα δεν ικανοποιούσε κανένα. Ευτυχήσαμε να δούμε ακόμα μια σπουδαία συνεργασία ανάμεσα σε Nando και Χατζηπαντελίδη και ένα εξαιρετικό τελείωμα του τελευταίου, που οδήγησε σε μια σημαντική πύρρειο νίκη, αφού χάσαμε με τραυματισμούς τρεις παίκτες. Πολύ καλή και πειθαρχημένη σε γενικές γραμμές η ομάδα. Όσο και αν φανεί παράδοξο, επειδή δεχθήκαμε δυο γκολ, η αμυντική μας γραμμή ήταν εξαιρετική, όπως επίσης για μια ακόμα φορά ξεχώρισε ο Φιλανιώτης και φυσικά ο ουσιαστικός Χατζηπαντελίδης με τα δυο του γκολ. Σπουδαία εμφάνιση και από το Λαΐφη που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από τη θέση του αριστερού μπακ.

Θετικό ότι η ομάδα μας επιστρέφει και ανατρέπει την κακή ψυχολογία από τις τρεις φορές που έχει ισοφαριστεί στα δυο τελευταία παιχνίδια και επίσης τελικά κρατάει το αποτέλεσμα, όμως είναι πολύ αρνητικό ότι δεν έχει κρατήσει σε κανένα παιχνίδι το μηδέν.

Η επόμενη αγωνιστική στο Μακάρειο με τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι με φαβορί τον αντίπαλο που θα δείξει μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ