English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Óå êüóìéá åðßðåäá

Óå êüóìéá åðßðåäá

ΕπειδÞ τις τελευταßες μÝρες Ýχει παρατηρηθεß κÜποιοι γονεßς να παρεκτρÝπονται απü τα αποδεκτÜ επßπεδα, ακüμα και να βωμολοχοýν στις κερκßδες, να Ýρχονται σε αντιπαρÜθεση με διαιτητÝς Þ και αντιπÜλους γονεßς Þ ποδοσφαιριστÝς, μια εικüνα που τεßνει να χαλÜσει την επιβρÜβευση του σωματεßου μας σαν σωματεßου Þθους, η ΤεχνικÞ ΕπιτροπÞ των Ακαδημιþν Ýχει αποστεßλει την ακüλουθη επιστολÞ προς τους γονεßς, þστε να επανÝλθουν σε τÜξη üσοι Ýχουν παρεκτραπεß.

Η επιστολÞ δημοσιεýεται και στην ιστοσελßδα μας, þστε να Ýλθει σε γνþση σε üσους για οποιοδÞποτε λüγο δεν την Ýχουν λÜβει. Η επιστολÞ αποτελεß μια τελευταßα προσπÜθεια προς üσους παρεκτρÝπονται þστε να επανÝλθουν σε κüσμια επßπεδα. Σε διαφορετικÞ περßπτωση δεν θα υπÜρχει Üλλη επιλογÞ απü την αποπομπÞ τους απü τις τÜξεις του σωματεßου.

Ακολουθεß το κεßμενο της επιστολÞς:

ΣωστÞ υποστÞριξη των παιδιþν και της ομÜδας μας απü τους γονεßς.

¸να πολý δυναμικü και ουσιαστικü κομμÜτι της λειτουργßας των υποδομþν μας εßναι και οι γονεßς. Κανεßς δεν αμφισβητεß την βοÞθεια τους, την υποστÞριξÞ τους καθþς και το üτι εßναι απαραßτητη και ενισχυτικÞ η παρουσßα τους σε üλες τις δραστηριüτητες του Συλλüγου.

ΕπειδÞ τις τελευταßες εβδομÜδες Ýχουν παρατηρηθεß τακτικÜ περιστατικÜ, που υποβιβÜζουν την εικüνα των περισσüτερων γονιþν και παρÜλληλα δημιουργοýν συνθÞκες που κÜνουν κακü στα παιδιÜ τους τα ßδια, οφεßλουμε να επαναλÜβουμε μερικÜ σημεßα του εσωτερικοý κανονισμοý μας, που αφορÜ τη στÜση και συμπεριφορÜ των κηδεμüνων των παιδιþν, þστε ακüμα και αν αυτοß που ξεπερνοýν τα üρια δεν το καταλαβαßνουν να εßναι κατανοητü απü τους υπüλοιπους και να βοηθοýν να επανερχüμαστε σε ισορροπßα χωρßς να χρειÜζεται να ληφθοýν ακραßα μÝτρα απü τη Διοßκηση.

Δεν εßστε οπαδοß

¼τι κÜνει κÜθε γονιüς, το μιμεßται το παιδß του αλλÜ και ξÝνα παιδιÜ, Ýτσι σας παρακαλοýμε να μην γßνονται αντιπαραθÝσεις με αντιπÜλους γονεßς, να αποφεýγεται οπωσδÞποτε η βωμολοχßα εναντßον των διαιτητþν και φυσικÜ κÜθε Ýνταση μεταξý μας. Πþς τα παιδιÜ θα εßναι συγκεντρωμÝνα και σωστÜ, üταν ακοýν τους γονεßς τους να φωνÜζουν αρνητικÜ απü την εξÝδρα;

¼σοι κÜνετε τους προπονητÝς καταστρÝφετε το παιδß σας.

¼ποιος θÝλει να λειτουργεß σαν προπονητÞς, που κρßνει το παιδß του, τους συμπαßκτες, τους αντιπÜλους, τον προπονητÞ, τον αντßπαλο προπονητÞ, διαπρÜττει Ýγκλημα εις βÜρος του ßδιου του τοý παιδιοý, το οποßο να ξÝρετε πρþτα ντρÝπεται, αποσυντονßζεται και στο τÝλος θÝτει σε απομüνωση τον εαυτü του, νιþθοντας μια απüλυτη σýγχυση για το ποιο εßναι το σωστü. ΠετυχημÝνος γονιüς εßναι αυτüς που αφÞνει το παιδß να απογαλακτιστεß και üχι αυτüς που ευνουχßζει το γιο του, θεωρþντας τον ανÜξιο να λýσει το üποιο πρüβλημα υπÜρχει μüνος του.

Ακüμα σημαντικü, για να πετýχει Ýνα παιδß εßναι να νιþθει εμπιστοσýνη για τον προπονητÞ και την ομÜδα του. Αν εσεßς «αδειÜζετε», «μειþνετε» τον Üνθρωπο που πρÝπει να εμπνεýσει και να καθοδηγÞσει το παιδß σας, μοιÜζει με το σενÜριο που λÝει η μητÝρα το Α, ο πατÝρας το Β και εν τÝλει δεν γßνεται τßποτα εκτüς του üτι πÝφτει η εκτßμηση των παιδιþν για τους γονεßς του.

Η πειθαρχßα εßναι ο μüνος δρüμος

ΚανÝνα Üτομο δεν πÝτυχε αν δεν πετýχει η ομÜδα και καμßα ομÜδα δεν πÝτυχε χωρßς πειθαρχßα. Αν δεν εßστε εσεßς πειθαρχημÝνοι στις αποφÜσεις της Διοßκησης, του προπονητÞ, του διαιτητÞ, τüτε θα εßναι το παιδß;

Το 90% των ταλÝντων που χÜνονται οφεßλεται σε Ýλλειψη πειθαρχßας που πηγÜζει απü τους γονεßς.

ΕπειδÞ πρÝπει να εßμαστε και ακριβεßς στους κανονισμοýς θα πρÝπει να γνωρßζετε τι εßναι ρητÜ απαγορευμÝνο και μπορεß να οδηγÞσει σε συνÝπειες μÝχρι και απομÜκρυνση.

Ενισχýετε θετικÜ τα παιδιÜ σας και τα υπüλοιπα παιδιÜ.

Μην ασχολεßστε με τους διαιτητÝς.

Μην βρßζετε.

Σκοπüς εßναι η βελτßωση των παιδιþν πρþτα και μετÜ το αποτÝλεσμα.

Μην ασχολεßστε με 11Üδες, τακτικÝς, αλλαγÝς. Εßναι μικρüτητα που μεταφÝρετε στα παιδιÜ σας.

Μην ενοχλεßτε τους προπονητÝς, αντßθετα δεßξτε σεβασμü - εσεßς πρþτα - και μετÜ θα δεßξει και το παιδß.

Μην δηλητηριÜζετε τα παιδιÜ σας με αντιπαραθÝσεις.

Για να Ýχετε πραγματικÜ δικαιþματα πρÝπει να εßστε συνεπεßς στις υποχρεþσεις σας και üχι μüνο να μην αμελεßτε τις μηνιαßες πληρωμÝς, αλλÜ να γßνετε φßλαθλοι της ομÜδας. Αν το Θ.Ο.Ι. δεν γßνει ομÜδα σας και των παιδιþν σας, αν δεν νιþσετε δÝσμευση με την ομÜδα, αν δεν τιμηθεß το σÞμα μπροστÜ, δεν θα γραφτεß ποτÝ το üνομα κÜποιου παιδιοý πßσω απü τη φανÝλα σε ψηλü επßπεδο.

Κανεßς νÝος μεγÜλος παßκτης της Κýπρου δεν ξεκßνησε απü τις μεγÜλες ομÜδες, με κυριüτερο παρÜδειγμα του ΧριστοφÞ που Ýπαιξε απü νωρßς στον ΟνÞσιλλο, του ΠαναγÞ στον Ολυμπιακü, του ΜακρÞ στην ΠÜφο, του Νεüφυτου ΜιχαÞλ του δικοý μας στο Θ.Ο.Ι.

ΠρÝπει να γνωρßζετε üτι αυτÞ η επιστολÞ εßναι στο πνεýμα του Συλλüγου «μια ομÜδα μια οικογÝνεια» και επßσης üτι üποιος τακτικÜ διαταρÜσσει αυτü το κλßμα θα κληθεß προς απολογßα απü τον ßδιο τον Πρüεδρο Þ και θα τροχοδρομηθεß η απομÜκρυνσÞ του απü την ομÜδα.

Ευχαριστοýμε πολý

Η ΤεχνικÞ ΕπιτροπÞ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS