English   Ελληνικ    
VIDEO
Play Video
Play Video
Play Video -
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Επειδ τις τελευταες μρες χει παρατηρηθε κποιοι γονες να παρεκτρπονται απ τα αποδεκτ εππεδα, ακμα και να βωμολοχον στις κερκδες, να ρχονται σε αντιπαρθεση με διαιτητς και αντιπλους γονες ποδοσφαιριστς, μια εικνα που τενει να χαλσει την επιβρβευση του σωματεου μας σαν σωματεου θους, η Τεχνικ Επιτροπ των Ακαδημιν χει αποστελει την ακλουθη επιστολ προς τους γονες, στε να επανλθουν σε τξη σοι χουν παρεκτραπε.

Η επιστολ δημοσιεεται και στην ιστοσελδα μας, στε να λθει σε γνση σε σους για οποιοδποτε λγο δεν την χουν λβει. Η επιστολ αποτελε μια τελευταα προσπθεια προς σους παρεκτρπονται στε να επανλθουν σε κσμια εππεδα. Σε διαφορετικ περπτωση δεν θα υπρχει λλη επιλογ απ την αποπομπ τους απ τις τξεις του σωματεου.

Ακολουθε το κεμενο της επιστολς:

Σωστ υποστριξη των παιδιν και της ομδας μας απ τους γονες.

να πολ δυναμικ και ουσιαστικ κομμτι της λειτουργας των υποδομν μας εναι και οι γονες. Κανες δεν αμφισβητε την βοθεια τους, την υποστριξ τους καθς και το τι εναι απαρατητη και ενισχυτικ η παρουσα τους σε λες τις δραστηριτητες του Συλλγου.

Επειδ τις τελευταες εβδομδες χουν παρατηρηθε τακτικ περιστατικ, που υποβιβζουν την εικνα των περισστερων γονιν και παρλληλα δημιουργον συνθκες που κνουν κακ στα παιδι τους τα δια, οφελουμε να επαναλβουμε μερικ σημεα του εσωτερικο κανονισμο μας, που αφορ τη στση και συμπεριφορ των κηδεμνων των παιδιν, στε ακμα και αν αυτο που ξεπερνον τα ρια δεν το καταλαβανουν να εναι κατανοητ απ τους υπλοιπους και να βοηθον να επανερχμαστε σε ισορροπα χωρς να χρειζεται να ληφθον ακραα μτρα απ τη Διοκηση.

Δεν εστε οπαδο

τι κνει κθε γονις, το μιμεται το παιδ του αλλ και ξνα παιδι, τσι σας παρακαλομε να μην γνονται αντιπαραθσεις με αντιπλους γονες, να αποφεγεται οπωσδποτε η βωμολοχα εναντον των διαιτητν και φυσικ κθε νταση μεταξ μας. Πς τα παιδι θα εναι συγκεντρωμνα και σωστ, ταν ακον τους γονες τους να φωνζουν αρνητικ απ την εξδρα;

σοι κνετε τους προπονητς καταστρφετε το παιδ σας.

ποιος θλει να λειτουργε σαν προπονητς, που κρνει το παιδ του, τους συμπακτες, τους αντιπλους, τον προπονητ, τον αντπαλο προπονητ, διαπρττει γκλημα εις βρος του διου του το παιδιο, το οποο να ξρετε πρτα ντρπεται, αποσυντονζεται και στο τλος θτει σε απομνωση τον εαυτ του, νιθοντας μια απλυτη σγχυση για το ποιο εναι το σωστ. Πετυχημνος γονις εναι αυτς που αφνει το παιδ να απογαλακτιστε και χι αυτς που ευνουχζει το γιο του, θεωρντας τον ανξιο να λσει το ποιο πρβλημα υπρχει μνος του.

Ακμα σημαντικ, για να πετχει να παιδ εναι να νιθει εμπιστοσνη για τον προπονητ και την ομδα του. Αν εσες «αδειζετε», «μεινετε» τον νθρωπο που πρπει να εμπνεσει και να καθοδηγσει το παιδ σας, μοιζει με το σενριο που λει η μητρα το Α, ο πατρας το Β και εν τλει δεν γνεται τποτα εκτς του τι πφτει η εκτμηση των παιδιν για τους γονες του.

Η πειθαρχα εναι ο μνος δρμος

Καννα τομο δεν πτυχε αν δεν πετχει η ομδα και καμα ομδα δεν πτυχε χωρς πειθαρχα. Αν δεν εστε εσες πειθαρχημνοι στις αποφσεις της Διοκησης, του προπονητ, του διαιτητ, ττε θα εναι το παιδ;

Το 90% των ταλντων που χνονται οφελεται σε λλειψη πειθαρχας που πηγζει απ τους γονες.

Επειδ πρπει να εμαστε και ακριβες στους κανονισμος θα πρπει να γνωρζετε τι εναι ρητ απαγορευμνο και μπορε να οδηγσει σε συνπειες μχρι και απομκρυνση.

Ενισχετε θετικ τα παιδι σας και τα υπλοιπα παιδι.

Μην ασχολεστε με τους διαιτητς.

Μην βρζετε.

Σκοπς εναι η βελτωση των παιδιν πρτα και μετ το αποτλεσμα.

Μην ασχολεστε με 11δες, τακτικς, αλλαγς. Εναι μικρτητα που μεταφρετε στα παιδι σας.

Μην ενοχλετε τους προπονητς, αντθετα δεξτε σεβασμ - εσες πρτα - και μετ θα δεξει και το παιδ.

Μην δηλητηριζετε τα παιδι σας με αντιπαραθσεις.

Για να χετε πραγματικ δικαιματα πρπει να εστε συνεπες στις υποχρεσεις σας και χι μνο να μην αμελετε τις μηνιαες πληρωμς, αλλ να γνετε φλαθλοι της ομδας. Αν το Θ.Ο.Ι. δεν γνει ομδα σας και των παιδιν σας, αν δεν νισετε δσμευση με την ομδα, αν δεν τιμηθε το σμα μπροστ, δεν θα γραφτε ποτ το νομα κποιου παιδιο πσω απ τη φανλα σε ψηλ εππεδο.

Κανες νος μεγλος πακτης της Κπρου δεν ξεκνησε απ τις μεγλες ομδες, με κυριτερο παρδειγμα του Χριστοφ που παιξε απ νωρς στον Ονσιλλο, του Παναγ στον Ολυμπιακ, του Μακρ στην Πφο, του Νεφυτου Μιχαλ του δικο μας στο Θ.Ο.Ι.

Πρπει να γνωρζετε τι αυτ η επιστολ εναι στο πνεμα του Συλλγου «μια ομδα μια οικογνεια» και επσης τι ποιος τακτικ διαταρσσει αυτ το κλμα θα κληθε προς απολογα απ τον διο τον Πρεδρο και θα τροχοδρομηθε η απομκρυνσ του απ την ομδα.

Ευχαριστομε πολ

Η Τεχνικ Επιτροπ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS