English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ψυχικά αποθέματα και μερική ανατροπή

Ψυχικά αποθέματα και μερική ανατροπή

Η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την ομάδα της Δόξας, μετά από ένα δραματικό παιγνίδι. Η αντίπαλος μας, κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, μπήκε καλύτερα στο παιγνίδι είχε καλύτερη κυκλοφορία, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και αξιοποίησε μία από αυτή στο 17ο λεπτό και πέτυχε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο μετά από κάποιες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές, η ομάδα μας μπήκε πολύ καλύτερα, είχε καθολική υπεροχή και έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά και όμως ενάντια στη ροή του παιγνιδιού, σε μία ξαφνική αντεπίθεση ο αντίπαλος μας πέτυχε το 2-0 στο 50ο λεπτό. Η ομάδα μας όμως δεν τα έβαλε κάτω, πείσμωσε περισσότερο και έδειχνε ότι δεν επηρεάστηκε από τα εις βάρος της δεδομένα και στα 20 λεπτά που απέμειναν κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τον Χριστόφορο Θεοφάνους και μάλιστα ακόμα να χάσουμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε την ολική ανατροπή.

Από το παιγνίδι αυτό το πιο θετικό είναι ότι αρχίζουμε να κτίζουμε και στο τομέα της ψυχολογίας, όταν τα δεδομένα είναι εις βάρος μας. Ο τομέας αυτός είναι πολύ σημαντικός για μία νεοσύστατη ομάδα και θα μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση της ομάδας ήταν:

Π. Μακκίδης, Α. Ιωσήφ, Κ. Κυπριανού, Φ. Παύλου (M. Άγγελος), Σ. Γεωργίου, Γ. Αρέστη (Α. Νικολάου), Ν. Χατζηπαυλής (Σ. Χριστοφόρου), Π. Παπέττας, Α.Αντωνίου (Α.Κυρίλου), Χ. Θεοφάνους, Μ. Παπαστυλιανού (Α. Κότροφος)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ