English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Πολύ καλή εμφάνιση και αισιοδοξία για το μέλλον

Πολύ καλή εμφάνιση και αισιοδοξία για το μέλλον

Με την καρδιά της ομάδας στο κέντρο της με Φοινίρη και Αριστοδήμου να κάνει το καλύτερο της φετινό παιχνίδι και σε πολύ καλή μέρη τους Χατζηπαντελίδη, Νάντο αλλά και όλη την αμυντική γραμμή, η ομάδα μας είχε το έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, παίζοντας εξαιρετικά σε ένα τέλειο αγωνιστικό χώρο και από καθαρή ατυχία δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή. Η ΕΝΑΔ είχε την τύχη στην πρώτη φάση που έκανε με ένα πλάγιο φάουλ, αφού η μπάλα άλλαξε πορεία από κόντρα, να σκοράρει και μετά από το σοκ του γκολ να χάσει ακόμα μια καλή ευκαιρία. Η ομάδα μας, που ακόμα και στο 0-0 είχε αναγκάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δυο πολύ καλές επεμβάσεις, μετά το γκολ που δέχθηκε ανέβασε την πίεση και άλλο και έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Μικέλη που δεν πλάσαρε με επιτυχία και στη συνέχεια της φάσης ο Νάντο απέτυχε προ κενής εστίας να τελειώσει τη φάση. Ο Παναγιώτου βρήκε με φοβερό σουτ - φάουλ τη συμβολή των δοκαριών και ο Χατζηπαντελίδης ανάγκασε τον τερματοφύλακα της ΕΝΑΔ σε απόκρουση στο παραθυράκι της εστίας του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός μας ήταν ακόμα πιο έντονος, όμως αναδείξαμε τον τερματοφύλακα της ΕΝΑΔ σε κορυφαίο παίκτη του αγώνα, αφού μας σταμάτησε σε περισσότερες από 5 φάσεις για γκολ. Τελικά η ισοφάριση ήρθε από πέναλτι που κέρδισε ο Μάρης, όταν σε τελική πάσα που επιχείρησε, αντίπαλος αναγκάστηκε να σταματήσει την μπάλα με το χέρι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χατζηπαντελίδης εύστοχα. Μετά την ισοφάριση το παιχνίδι άνοιξε και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες, δυο για την ΕΝΑΔ και τέσσερις για το Θ.Ο.Ι. ενώ ο διαιτητής, που ήταν πολύ καλός, θα μπορούσε να δώσει και δεύτερο πέναλτι για την ομάδα μας σε ανατροπή του Καπαρτή.

Ντεμπούτο για τον νεαρό τερματοφύλακά μας Victor Drenea, που πήρε φανέλα βασικού μετά από δυο χρόνια και είχε πολύ θετική εμφάνιση.

Πρώτη φορά ξεκίνησε ο νεαρός Μούζουρος από την αρχή, δίνοντας μεγάλη ζωντάνια και ενέργεια στην ομάδα μας, παρ΄ όλο που δεν κατάφερε να σκοράρει σε δυο πολύ καλές ευκαιρίες που είχε.

Πολύ βοήθεια είχε αυτή την φορά η ομάδα από τις αλλαγές Μάρη και Καπαρτή στο 65. Ντεμπούτο επίσης σαν αλλαγή στο 75 του 18χρονου Παπασωφρονίου, ο οποίος μάλιστα σε μια του ατομική ενέργεια λίγο έλειψε να δημιουργήσει ένα ακόμα γκολ για την ομάδα μας.

Πάρα πολύ καλή η κυκλοφορία και τα τρεξίματα της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε την ΕΝΑΔ για την φιλοξενία της.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ