English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Δύσκολη νίκη με 2-0

Δύσκολη νίκη με 2-0

Άξια συγχαρητηρίων η νεανική ομάδα της Ερήμης κατάφερε να έχει την κατοχή σε όλο σχεδόν το 90' και ευτυχώς η εμπειρία του Μάρη έδωσε ένα γκολ, που πάνω του στηρίχθηκε η αγχωτική μας νίκη, πριν ο Μικέλης, που μπήκε σαν αλλαγή, δώσει λίγο πριν το τέλος ασφάλεια με ένα δεύτερο γκολ.

Πολύ αλλοπρόσαλλη η κατάσταση της ομάδας μας, που από το καλύτερό της παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα, πήγε σε μια κακή απόδοση, με αρκετούς παίκτες μας να είναι κάτω του μετρίου. Φαίνεται πως το άγχος όλων των ομάδων, που παίζουν με την αξιόμαχη Ερήμη, επηρεάζει πολύ σοβαρά αλλά και φαίνεται η αδυναμία τους σε παιχνίδια must win.

Οι Αριστοδήμου και Φοινίρης εξακολούθησαν για μια ακόμα αγωνιστική να είναι οι καλύτεροι και ατομικά και σαν συνεργασία στο χώρο του κέντρου. Η αμυντική γραμμή ήταν πολύ καλή αναχαιτιστικά αλλά πολύ αρνητική στη δημιουργία παιχνιδιού. Πολύ γρήγορα η πρώτη μας αλλαγή για τακτικούς λόγους και η είσοδος του Καπαρτή βοήθησε αρκετά αν και ο ίδιος δεν είναι στην καλύτερη φυσική του κατάσταση.

Σημαντικότερο όλων οι 3 βαθμοί, που δίνουν στην ομάδα τον αέρα να ενισχυθεί την περίοδο Ιανουαρίου, με γνώμονα το υπόλοιπο της χρονιάς και την υψηλότερη θέση στην φετινή κατάταξη, αλλά και σε σχέση με τον σχεδιασμό της επόμενης, αφού απόφαση της Διοίκησης είναι να μην γίνουν μεταγραφές επαγγελματιών παικτών τυχοδιωκτικού χαρακτήρα 3 μηνών αλλά για μιάμιση το λιγότερο περίοδο.

Πολύ καλή η Ερήμη και σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους με την ψυχολογία των νεαρών της, του "δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω" από εδώ και πέρα.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ