English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Μεγάλο διπλό με ποιότητα αλλά και πολύ επιπολαιότητα

Μεγάλο διπλό με ποιότητα αλλά και πολύ επιπολαιότητα

Η ανοδική πορεία σε σχέση με την ποιότητα που παρουσιάζουμε συνεχίστηκε στην Παρεκλησιά, όπου η ομάδα μας κατέγραψε τα καλύτερα στατιστικά μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Οι 25 τελικές προσπάθειες, τα 3 γκολ, τα δυο δοκάρια ήταν απόρροια κυρίως συνδυασμών και πολύ δημιουργικής κατοχής. Φυσικά όπως όλα τα πράγματα έχουν δυο όψεις, πρέπει να τονιστεί ότι είναι μεγάλη επιπολαιότητα να χαρίζεσαι στον αντίπαλο σε περισσότερες από 8 κλασικές ευκαιρίες, να μην είσαι συγκεντρωμένος και να δέχεσαι εύκολα γκολ από κόρνερ και αράουτ και τελικά μια μεγάλη νίκη να την μετατρέπεις σε ένα αγχωτικό αποτέλεσμα. Για την ιστορία ο Καπαρτής σκόραρε τα δυο πρώτα γκολ του και της ομάδας μας, το τρίτο ο Νάντο ενώ τα δοκάρια τα είχε ο Καπαρτής και ο Χατζηπαντελίδης στο 0-0 και στο 1-0. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός τα πρώτα 30 λεπτά οπότε έγιναν και οι περισσότερες ευκαιρίες, αλλά μετά αδικαιολόγητα ο φόβος του αποτελέσματος έκανε την ομάδα πιο επιφυλακτική. Η Παρεκλησία δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά αξιοσημείωτο είναι ένα τετ α τετ με το Ζάρνα όπου ο Παναγιώτου αντέδρασε πολύ καλά. Αν βελτιώσει τις εξόδους του (από τις οποίες προήλθαν τα γκολ) θα μπορέσει να αλλάξει επίπεδο.

Πολύ θετική η πρώτη παρουσία του Σωτήρογλου στην ομάδα, η χημεία που έχει με τον Καπαρτή, ο οποίος ανέβηκε αισθητά, ήταν εμφανής  νώ είναι και τρομερές οι συνεργασίες του με Νάντο και Χατζηπαντελίδη. Πρόβλημα ήταν η φυσική κατάσταση κάποιων παικτών, που έχουν μείνει πίσω λόγω προσωπικών προβλημάτων και πρέπει να επανέλθουν, όπως αυτή του Λαΐφη που επανήλθε μετά από 2 μήνες , του Καπαρτή , του Σωτήρογλου. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο Ματθαίου που έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στο Θ.Ο.Ι. περιορίζοντας πάρα πολύ τη δυνατή πλευρά του αντιπάλου, που στον πρώτο γύρο μας είχε κοστίσει την ήττα. Πολύ σταθερή και η παρουσία των υπολοίπων της άμυνας Καστάνα, Θεοφάνους, Κωνσταντινίδη και ιδιαίτερα καλοί οι Χατζηπαντελίδης και Νάντο. Η καρδία της ομάδας Φοινίρης και Αριστοδήμου δούλεψε σε πολύ ψηλό ρυθμό και πάλι.

Είναι άξιο απορίας το ότι σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια σκοράραμε 9 γκολ, αλλά έχουμε δεχθεί 8 με ελάχιστες επιθέσεις των αντιπάλων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την φιλοξενία που είχε η ομάδα μας.

Πολύ καλός ο διαιτητής που άγγιξε το τέλειο στις αποφάσεις του κατά γενική ομολογία.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει σε εγρήγορση για ακόμα ένα πολύ δύσκολο και ύπουλο παιχνίδι με το Διγενή Ορόκλινης, αλλά και με μεγάλο προβληματισμό για το αν θα προχωρήσουμε και πού σε περαιτέρω ενίσχυση.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ