English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Καλή εμφάνιση και νίκη. Αξιολόγηση δυναμικού και μοντάρισμα για … του χρόνου

Καλή εμφάνιση και νίκη. Αξιολόγηση δυναμικού και μοντάρισμα για … του χρόνου

Με μια καλή εμφάνιση ( όχι από τις καλύτερές), η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει ένα ισάξιο αντίπαλο στην έδρα του και παράλληλα να αξιολογήσει καλύτερα κάποια από τα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Το πρώτο ημίχρονο είχε μεν εναλλασσόμενη κατοχή, αλλά στατιστικά είχαμε μόνο εμείς κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ σε ανεπανάληπτα τετ - α - τετ των Καπαρτή και Nando καθώς και σε δυο προσωπικές ενέργειες του Λαΐφη, που όλες σταμάτησαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και η κατοχή μας ήταν μεγαλύτερη, οδηγώντας τελικά σε ένα πολύ ωραίο γκολ από ομαδική ενέργεια. Η πίεση της εξέδρας οδήγησε τον διαιτητή να σφυρίξει ένα πολύ αυστηρό πέναλτι, σε χέρι του Μικέλη και αφού η μπάλα είχε αναπηδήσει στο έδαφος και έφευγε εκτός περιοχής, χωρίς κανένα αντίπαλο κοντά και η Ομόνοια ισοφάρισε άμεσα. Αυτό ίσως ήταν και το σημείο που τελικά έκρινε το παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος ανέβηκε μέτρα για να πετύχει την ολική ανατροπή και βρήκαμε κενούς χώρους σε αντεπιθέσεις να σκοράρουμε ακόμα δυο γκολ, ενώ ουσιαστικά δεν είχαμε πίεση εκτός από τα στημένα, στα οποία η αμυντική γραμμή αντέδρασε πολύ σωστά. Στο τελευταίο λεπτό και μετά από αμυντικό λάθος, βρέθηκε ο Παναγή μόνος απέναντι στο τερματοφύλακά μας κάνοντας το 2-3.

Η απουσία των Χατζηπαντελίδη και Φοινίρη ήταν μεν αισθητή αλλά ο Μικέλης και ο Diallo ήταν αρκετά καλοί και βοήθησαν να μην χάσει η ομάδα την ομοιογένειά της.

Σημαντική προσθήκη του Diallo ενός χαφ που εκτός από την δημιουργία, δείχνει να έχει και αποτελεσματικότητα σκοράροντας δυο γκολ.

Πολύ δύναμη δίνει επιθετικά η άνοδος στα χαφ του Λαΐφη που όταν θα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση θα είναι πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους Nando, Σωτήρογλου και Καπαρτή ενώ γενικά όλοι εφάρμοσαν το πλάνο ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα και αποκλείοντας τα ατού του αντιπάλου σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.

Ο αντίπαλος γεμάτος με πλούσιο νεανικό ταλέντο δεν είχε τις πολλές φάσεις, αλλά έχει σίγουρα καλό υλικό για να κτίσει για την επόμενη χρονιά, κάτι που επιδιώκουμε και εμείς σαν ομάδα, αξιολογώντας όλο το δυναμικό μας στα τελευταία παιχνίδια.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ