English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ç áíáðïôåëåóìáôéêüôçôá ìïéñáßá ïäçãåß óôçí Þôôá

Ç áíáðïôåëåóìáôéêüôçôá ìïéñáßá ïäçãåß óôçí Þôôá

Σε ακüμα Ýνα παιχνßδι η διαφορÜ μας με μια ομÜδα της πεντÜδας Þταν η αποτελεσματικüτητα. Η δυσκολßα με την οποßα σκορÜρουμε και η ευκολßα με την οποßα δεχüμαστε γκολ εßναι το κýριο χαρακτηριστικü σε üλα τα παιχνßδια με τους προπορευüμενους. ΛÝγεται üτι το μεγαλýτερο üπλο μια ομÜδας εßναι η αυτοπεποßθηση και φαßνεται üτι σε αυτÜ τα παιχνßδια η ομÜδα μας υστερεß. Το παιχνßδι μÝχρι και το 40 Þταν ισορροπημÝνο και μÜλιστα αρκετÜ ανοικτü για την κρισιμüτητÜ του, κÜθε ομÜδα εßχε απειλÞσει την αντßπαλη εστßα με διÜφορους τρüπους και απü πλÜγια και απü τον Üξονα. Στο 40ο λεπτü üμως και μετÜ απü μια εξαιρετικÞ κÜθετη πÜσα, η ΑΕΖ προηγÞθηκε και ενþ η ομÜδα μας προσπαθοýσε να ηρεμÞσει, μια ακüμα φορÜ η αδυναμßα συγκÝντρωσης απü την ÜμυνÜ μας üταν δεχθεß γκολ, Ýδωσε στον αντßπαλο την ευκαιρßα να εκμεταλλευθεß Ýνα κüρνερ και να σκορÜρει για δεýτερη φορÜ στο 41. Απü εκεß και πÝρα το παιχνßδι Üνοιξε και χÜθηκαν πÜρα πολλÝς ευκαιρßες και απü τις δυο ομÜδες με κυριüτερες αυτÝς του ΜικÝλη και του Ματθαßου που εßχε δοκÜρι, ενþ παρÜλληλα και η ΑΕΖ βρÝθηκε απÝναντι στο Βßκτωρα, οποßος Þταν και σε αυτü το παιχνßδι πολý καλüς. ΝικÞθηκε μüνο στο 71 απü τον αντßπαλο επιθετικü, στην τρßτη προσπÜθεια μετÜ απü δυο αποκροýσεις.

ΓενικÜ λüγω του κÜκιστου αγωνιστικοý χþρου παρÜ τις πολλÝς φÜσεις, το παιχνßδι δεν Þταν καλü γιατß μüνο με μεγÜλες πÜσες μποροýσε να μεταφερθεß η μπÜλα στις περιοχÝς και αυτü οδηγοýσε σε μονομαχßες, κυρßως στον αÝρα. Η ΑΕΖ κÝρδισε δßκαια παρÜ την αρκετÜ μεγÜλη προσπÜθεια που Ýγινε απü τη δικÞ μας ομÜδα. ΕξαιρετικÜ καλüς για την κρισιμüτητα του παιχνιδιοý ο διαιτητÞς κ. Κωνσταντßνου.

Το Θ.Ο.Ι. παρÜ το γεγονüς üτι κτßζει για τη νÝα χρονιÜ Ýχει την ευκαιρßα να αξιολογεß το υπÜρχον υλικü σε παιχνßδια με καλÝς ομÜδες, για να δει τις δυνατüτητες του καθαρÜ και χωρßς πßεση. ¸τσι μποροýμε να ποýμε üτι μÝχρι τþρα εßναι απογοητευτικÞ η μüλις μια νßκη με αντιπÜλους της πρþτης πεντÜδας.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS