English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Τά γάρ καλά ἔργα κόπῳ κτῶνται καί πόνῳ κατορθοῦνται

Τά γάρ καλά ἔργα κόπῳ κτῶνται καί πόνῳ κατορθοῦνται

Μεγάλη ήταν η έκπληξη μας όταν, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού είδαμε στο φύλλο αγώνος ότι η αντίπαλος ομάδα της ΕΝΑΔ είχε στην αποστολή της μόνο 13 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δυο ήταν οι τερματοφύλακες. Θα ξεκινούσε και θα τέλειωνε τον αγώνα με την ίδια ουσιαστικά εντεκάδα, έχοντας τη δυνατότητα μόνο μιας αλλαγής.

Μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη μας όταν ξεκίνησε ο αγώνας, αφού η δική μας ομάδα ήταν σαν να μην κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο. Με «παίκτες» που έδειχναν ότι έκαναν αγγαρεία καταφέραμε χωρίς να παίξουμε ουσιαστικό ποδόσφαιρο να προηγηθούμε 2-0, απέναντι σε ένα καλύτερο αγωνιστικά αντίπαλο, που κατάφερε να σκοτώσει και τις δυο τεράστιες ευκαιρίες που βρήκε και που θα μπορούσε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί στο σκορ.

Ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 2-0 υπέρ μας, ο αντίπαλος είχε ήδη δώσει πολλές δυνάμεις στο γήπεδο, χωρίς τη δυνατότητα να έχει ενίσχυση από τον πάγκο, αναμέναμε το δεύτερο ημίχρονο να επικρατήσουμε και αγωνιστικά. Αντί τούτου, οι εν αγγαρεία μαχόμενοι «ποδοσφαιριστές» μας παρουσιάστηκαν ακόμα χειρότεροι, χωρίς πλάνο, χωρίς αμυντική συμπεριφορά, χωρίς καμιά διάθεση να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο. Οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές είδαν την κατάντια μας, βρήκαν τις δυνάμεις να μας πιέσουν πολύ ψηλά, μέχρι τον τερματοφύλακα μας, αναγκάζοντας την απεργούσα και ανύπαρκτη «αμυντική» μας γραμμή να δεχτεί το 44ο, το 45ο και το 46ο τέρμα στην τρέχουσα σαιζόν, διεκδικώντας με πάθος το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του ΘΟΙ (τέταρτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος).

Πλείστοι των «ποδοσφαιριστών» μας φαίνεται ότι απλά δήλωναν παρόντες στον αγωνιστικό χώρο, το όλο παιχνίδι ήταν για αυτούς μια ανυπόφορη και ατέλειωτη αγγαρεία και η μόνη έννοια της παρουσίας τους ήταν να αυξήσουν τον αριθμό συμμετοχών τους στα στατιστικά τους.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ΕΝΑΔ, που σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, με αποδεκατισμένη την ομάδα και χωρίς καθόλου παίκτες στον πάγκο, σεβάστηκαν το ποδόσφαιρο και έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν μέσα στο γήπεδο, γύρισαν ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι και πήραν πανάξια τους τρεις βαθμούς.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ