English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Το συμβόλαιο μας με το Νώντα έφθασε στο τέλος του

Το συμβόλαιο μας με το Νώντα έφθασε στο τέλος του

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στον ημερήσιο Τύπο, η συνεργασία μας με τον προπονητή Νώντα Χριστινάκη έφθασε στο τέλος της. «Μετά από μια σχεδόν πενταετία στο Θ.Ο.Ι. είναι απαραίτητη η αλλαγή για όλους» αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Νώντας ήρθε κοντά μας σε πολύ δύσκολους καιρούς, όταν η ομάδα βρισκόταν στην τέταρτη κατηγορία με το ένα πόδι στο αγροτικό. Αποστολή του να σώσει την ομάδα. Τελικά κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι και την άνοδο που τελικά δεν ήρθε. Την επόμενη χρονιά, η ομάδα που σχεδίασε κατάφερε να ανέβει στην Γ Κατηγορία, υπό την καθοδήγηση του Α. Χριστούδια και Κ. Πλακίτη, αφού ο ίδιος είχε μετακινηθεί στη γειτονική ΠΑΕΕΚ. Την επόμενη χρονιά επανήλθε και ηγήθηκε στην προσπάθεια για άνοδο στη Β Κατηγορία, η οποία δεν ήλθε αφού άλλαξε η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Την επόμενη χρονιά κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στη Β Κατηγορία από τη θέση του πρωταθλητή. Στην τελευταία χρονιά κατάφερε να κρατήσει την ομάδα πολύ νωρίς μακριά από κακοτοπιές και να τερματίσει τελικά στην έκτη θέση.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας για τα όσα έχει προσφέρει στο σωματείο, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του σταθμό, που είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα βρεθεί και θα ανακοινωθεί. Κλείνοντας θα μπορούσαμε να πούμε ότι κοντά μας ίσως έδωσε περισσότερα από ότι πήρε.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ