English   Ελληνικ    
VIDEO
Play Video
Play Video
Play Video -
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Αγαπητο γονες,

Εκ μρους του διοικητικο συμβουλου και λης της τεχνικς ηγεσας θα θλαμε να σας ευχαριστσουμε για την συνεργασα και την εμπιστοσνη που μας δεξατε την φετιν χρονι και να σας διαβεβαισουμε τι η προσπθει μας για την συνεχ αναβθμιση των τμημτων υποδομς θα συνεχιστε και την επμενη ποδοσφαιρικ σεζν.

Για τη να ποδοσφαιρικ περοδο η Κ.Ο.Π. χει αλλξει τα ηλικιακ πρωταθλματα και τον τρπο διεξαγωγς τους. χει προκηρξει παγκπρια πρωταθλματα για να συμμετσχουν σες ομδες το επιθυμον. Οι ηλικες εναι K.13 (2003), K.14 (2002), K.15 (2001), K.16 (2000) και K.18 (1999).

Επσης χουν προκηρυχτε και τοπικ προαιρετικ πρωταθλματα K.13 (2001), K.15 (2001) και K.18 (2000)

Η ομδα μας επλεξε να δηλσει συμμετοχ στα παγκπρια πρωταθλματα διτι πιστεουμε τι μσω αυτν των πρωταθλημτων, στο μεσο μλλον οι ομδες μας θα εναι αναβαθμισμνες και θα υπρξει συνεχς  βελτωση και στην ποιτητα των ποδοσφαιριστν μας.

Καινοτομες που θα εφαρμοστον απ την περοδο 2016-2017

  1. Στην να ποδοσφαιρικ χρονι θα λειτουργσει για πρτη φορ στο Θ.Ο.Ι. ακαδημα τερματοφυλκων.

  2. Θα λειτουργσει ειδικ προπονητικ τμμα το οποο θα εξειδικεεται σε ταλαντοχους ποδοσφαιριστς. Η ναρξη του θα εναι περπου στα μσα της περιδου.

  3. Απ φτος για τις ηλικες απ K.12 μχρι και K.17 θα λειτουργσει για λο τον μνα Ιονιο μχρι και τις 14 Ιουλου ειδικ πργραμμα τεχνικς κατρτισης  και  ενδυνμωσης. ντυπο με πληροφορες και για δλωση συμμετοχς θα δοθε στα παιδι απ τους προπονητς.

  4. λοι οι γονες αλλ και αθλητς του οικοδομματος του Θ.Ο.Ι. θα πρπει να γνωρζουν τι για εμς πρτιστος στχος εναι η σωστ διαμρφωση χαρακτρα και μεγλη μφαση θα δνεται στη συμπεριφορ των αθλητν μας τσο μσα αλλ και ξω απ τον αγωνιστικ χρο, για την οποα λοι εσες οι γονες θα εσαστε περφανοι. Η συμπεριφορ ακμα και στο σχολεο απ λουςτους αθλητς μας θα πρπει να εναι υποδειγματικ.

  5. Με την ναρξη της νας ποδοσφαιρικς περιδου θα λειτουργσει, στον χρο στθμευσης του γηπδου μας, κατστημα Θ.Ο.Ι. shop στο οποο θα διατθεται ο αθλητισμς ρουχισμς αλλ και διφορα αναμνηστικ του Θ.Ο.Ι.

  6. Ακμα μια καινοτομα η οποα θα τεθε σε ισχ απ φτος και θα γνεται κθε τλος της ποδοσφαιρικς περιδου, εναι να δνουμε πιστοποιητικ συμμετοχς του παιδιο σας στην ομδα μας, το οποο θα μπορετε να το χρησιμοποισετε μελλοντικ σε τυχν ατηση του σε οποιαδποτε πανεπιστμια, τα οποα το λαμβνουν πολ σοβαρ υπψη σαν επιπρσθετο προσν για την αποδοχεισδοχς του παιδιο σας σε αυτ.

  7. Για την πληρωμ των διδκτρων θα αποδεχμαστε credit/debit card.

  8. Θα γνει προσπθεια να προστεθε στην στολ της ακαδημας (αφιλοκερδς) και κποιο δρυμα, το οποο θα χει σχση με την βοθεια παιδιν και για κθε αγορ σας απ το κατστημ μας, θα συνεισφρουμε οικονομικ προς το δρυμα να ποσ.

  9. Στην αρχ κθε εβδομδας θα ανακοιννονται λο τα παιχνδια των ομδων της ακαδημας μας, καθς επσης και λα τα αποτελσματα και νετερα για την κθε ηλικιακ ομδα. Κθε ηλικα θα χει ξεχωριστ δικ της θση στην ιστοσελδα μας με τα ονματα και φωτογραφες των ποδοσφαιριστν μας (η φωτογραφα του κθε ποδοσφαιριστ θα δημοσιεεται μνο κατπιν γραπτς γκρισης απ τους γονες)

  10. Αγνες Αομδας Προσπθεια μας εναι να φρουμε λο και περισστερους γονες και αθλητς σε αγνες της πρτης ομδας μας, διτι ο κθε ποδοσφαιριστς πρπει να ονειρεεται την δικ του συμμετοχ σε αυτ και ταυτχρονα να εναι υπερφανος φλαθλος του Θ.Ο.Ι.

Η δικ σας στριξη στην  προσπθεια που κνουμε εναι απαρατητη και πολ σημαντικ τσο για εμς σο και για τους διους τους ποδοσφαιριστς . Στην λη προσπθεια μας για να πετχουμε την στριξη σας, με την να ποδοσφαιρικ περοδο, με κθε εγγραφ ποδοσφαιριστ στην ακαδημα μας για λες τις ομδες απ grassroots μχρι και K.17 , θα του δνεται δωρεν να οικογενειακ (γονες) εισιτριο  διαρκεας για τους εντς δρας αγνες της ομδας μας.

Σε λους τους αθλητς μας θα δνεται κρτα μλους της ακαδημας η οποα θα χρησιμοποιεται για την δωρεν εσοδο του αθλητ στο στδιο μας για την παρακολοθηση των εντς δρας αγνων της ομδας μας.

Τμμα Ακαδημας

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  ASIL Lisis 0-2  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  E.N. PARALIMNIOU
45
02.
  Anagennisi Deryneias
44
03.
  Othellos Athienou
42
04.
  Karmiotissa
35
05.
  AEZ
34
06.
  AgiaNapa
33
07.
  Omonoia Aradippou
32
08.
  ASIL Lisis
28
09.
  PAEEK
27
10.
  Digenis Oroklinis
24
11.
  THOI Lakatamia
19
12.
  XYLOTIMBOU FC
18
13.
  Ethnikos Assias
15
14.
  Chalkanoras
8
SPONSORS