English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Μήνυμα προς τους γονείς

Μήνυμα προς τους γονείς

Αγαπητοί γονείς,

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και όλης της τεχνικής ηγεσίας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε την φετινή χρονιά και να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προσπάθειά μας για την συνεχή αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής θα συνεχιστεί και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η Κ.Ο.Π. έχει αλλάξει τα ηλικιακά πρωταθλήματα και τον τρόπο διεξαγωγής τους. Έχει προκηρύξει παγκύπρια πρωταθλήματα για να συμμετάσχουν όσες ομάδες το επιθυμούν. Οι ηλικίες είναι K.13 (2003), K.14 (2002), K.15 (2001), K.16 (2000) και K.18 (1999).

Επίσης έχουν προκηρυχτεί και τοπικά προαιρετικά πρωταθλήματα K.13 (2001), K.15 (2001) και K.18 (2000)

Η ομάδα μας επέλεξε να δηλώσει συμμετοχή στα παγκύπρια πρωταθλήματα διότι πιστεύουμε ότι μέσω αυτών των πρωταθλημάτων, στο άμεσο μέλλον οι ομάδες μας θα είναι αναβαθμισμένες και θα υπάρξει συνεχής  βελτίωση και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας.

Καινοτομίες που θα εφαρμοστούν από την περίοδο 2016-2017

  1. Στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Θ.Ο.Ι. ακαδημία τερματοφυλάκων.

  2. Θα λειτουργήσει ειδικό προπονητικό τμήμα το οποίο θα εξειδικεύεται σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Η έναρξη του θα είναι περίπου στα μέσα της περιόδου.

  3. Από φέτος για τις ηλικίες από K.12 μέχρι και K.17 θα λειτουργήσει για όλο τον μήνα Ιούνιο μέχρι και τις 14 Ιουλίου ειδικό πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης  και  ενδυνάμωσης. Έντυπο με πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής θα δοθεί στα παιδιά από τους προπονητές.

  4. Όλοι οι γονείς αλλά και αθλητές του οικοδομήματος του Θ.Ο.Ι. θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για εμάς πρώτιστος στόχος είναι η σωστή διαμόρφωση χαρακτήρα και μεγάλη έμφαση θα δίνεται στη συμπεριφορά των αθλητών μας τόσο μέσα αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, για την οποία όλοι εσείς οι γονείς θα είσαστε περήφανοι. Η συμπεριφορά ακόμα και στο σχολείο από όλουςτους αθλητές μας θα πρέπει να είναι υποδειγματική.

  5. Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου θα λειτουργήσει, στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου μας, κατάστημα Θ.Ο.Ι. shop στο οποίο θα διατίθεται ο αθλητισμός ρουχισμός αλλά και διάφορα αναμνηστικά του Θ.Ο.Ι.

  6. Ακόμα μια καινοτομία η οποία θα τεθεί σε ισχύ από φέτος και θα γίνεται κάθε τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, είναι να δίνουμε πιστοποιητικό συμμετοχής του παιδιού σας στην ομάδα μας, το οποίο θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μελλοντικά σε τυχόν αίτηση του σε οποιαδήποτε πανεπιστήμια, τα οποία το λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη σαν επιπρόσθετο προσόν για την αποδοχήεισδοχής του παιδιού σας σε αυτά.

  7. Για την πληρωμή των διδάκτρων θα αποδεχόμαστε credit/debit card.

  8. Θα γίνει προσπάθεια να προστεθεί στην στολή της ακαδημίας (αφιλοκερδώς) και κάποιο ίδρυμα, το οποίο θα έχει σχέση με την βοήθεια παιδιών και για κάθε αγορά σας από το κατάστημά μας, θα συνεισφέρουμε οικονομικά προς το ίδρυμα ένα ποσό.

  9. Στην αρχή κάθε εβδομάδας θα ανακοινώνονται όλο τα παιχνίδια των ομάδων της ακαδημίας μας, καθώς επίσης και όλα τα αποτελέσματα και νεότερα για την κάθε ηλικιακή ομάδα. Κάθε ηλικία θα έχει ξεχωριστή δική της θέση στην ιστοσελίδα μας με τα ονόματα και φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών μας (η φωτογραφία του κάθε ποδοσφαιριστή θα δημοσιεύεται μόνο κατόπιν γραπτής έγκρισης από τους γονείς)

  10. Αγώνες Α΄ομάδας Προσπάθεια μας είναι να φέρουμε όλο και περισσότερους γονείς και αθλητές σε αγώνες της πρώτης ομάδας μας, διότι ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να ονειρεύεται την δική του συμμετοχή σε αυτή και ταυτόχρονα να είναι υπερήφανος φίλαθλος του Θ.Ο.Ι.

Η δική σας στήριξη στην  προσπάθεια που κάνουμε είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική τόσο για εμάς όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές . Στην όλη προσπάθεια μας για να πετύχουμε την στήριξη σας, με την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με κάθε εγγραφή ποδοσφαιριστή στην ακαδημία μας για όλες τις ομάδες από grassroots μέχρι και K.17 , θα του δίνεται δωρεάν ένα οικογενειακό (γονείς) εισιτήριο  διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Σε όλους τους αθλητές μας θα δίνεται κάρτα μέλους της ακαδημίας η οποία θα χρησιμοποιείται για την δωρεάν είσοδο του αθλητή στο στάδιο μας για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας.

Τμήμα Ακαδημίας

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ