English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Κ.15 ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Κ.15 ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η ομάδα μας σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ν. Σαλαμίνας, αφού έμεινε στο 1-1και έτσι θέλουμε μόνο νίκη για την δεύτερη συνεχή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αφού έλειπε από την ομάδα η απαιτούμενη φρεσκάδα όπως και η τελική πάσα στο να δημιουργήσουμε κλασσικές ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου στο Α μέρος, όπου μετά τα πρώτα 10' είχαμε περισσότερο έλεγχο, όμως μας έλειπαν οι μεγάλες φάσεις. Το Β μέρος δεν ξεκίνησε καλά όπως το είχαμε σχεδιάσει, αφού σε μια ανύποπτη φάση ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγησε πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας κι έτσι ο αντίπαλος πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5'. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα πείσμωσε πολύ, απειλούσε συνεχώς χάνοντας πολλές ευκαιρίες και σε μία από αυτές κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο πλασέ μέσα από την επανορθωτική από τον Χάρη Παπαθεοχάρους. Δυστυχώς μετά το τέλος του αγώνα το 1-1 αδικεί την ομάδα με βάση την γενική της παρουσία στο παιχνίδι. Απομένει άλλος ένας αγώνας τελικός  όπου η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να υλοποιήσει τον στόχο της, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτή την θετική χρονιά για τα παιδιά από κάθε άποψη.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Γ. Σώζου, Αιμ. Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Γ. Νικολάου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Γ. Παναγή, Β. Κουμίδης, Α. Κκώστη, Σ. Τσαμπαλάς, Χ. Παπαθεοχάρους.

Κ.17 ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Η ομάδα μας ξανά μέσα στη Λεμεσό καταφέρνει να φύγει απέναντι στον Διγενή Ύψωνα με 0-2. Ήμασταν καλύτεροι σε όλοι την διάρκεια του αγώνα και δίκαια φτάσαμε στην νίκη με τέρματα των Χ΄Παναγή στο 28΄ και του Παπασωφρονίου στο 37’.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ