English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Επιμένουμε Παρασκευή

Επιμένουμε Παρασκευή

Για την καλύτερη αξιοποίηση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, στις οποίες θα αγωνίζονται οι ομάδες ανδρών του ΘΟΙ και του Ηρακλή, καθώς και οι αντίστοιχες ομάδες U21 των δυο σωματείων, καθώς και για να δώσουμε την ευκαιρία σε φιλάθλους να παρακολουθούν τους αγώνες μας (αφού Σάββατο και Κυριακή στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας υπάρχουν αρκετοί αγώνες), ζητήσαμε από την ΚΟΠ όπως οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας διεξάγονται ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00.

Η ΚΟΠ με τη σειρά της ζήτησε από τα σωματεία Β Κατηγορίας να απαντήσουν κατά πόσο αποδέχονται ή όχι το αίτημά μας.

Εννέα σωματεία έχουν τοποθετηθεί θετικά στο αίτημά μας και ως εκ τούτου οι εντός έδρας αγώνες μας με ΑΣΙΛ, με Εθνικό Άσσιας, με Πάφο FC, με ΠΑΕΕΚ, με Ολυμπιακό, με Ακρίτα Χλώρακας, με Αγία Νάπα, με ΕΝ Παρεκκλησιάς, και με ΕΝ Παραλιμνίου θα γίνουν Παρασκευή απόγευμα στις 19:00.

Οι αγώνες μας με Αλκή Ορόκλινη, Ομόνοια Αραδίππου, Οθέλλο Αθηαίνου και ΕΝΑΔ θα διεξαχθούν ημέρα Σάββατο, που θα είναι η κύρια ημέρα διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, αφού τα σωματεία αυτά είτε απάντησαν αρνητικά στο αίτημά μας είτε δεν τοποθετήθηκαν.

Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημά μας. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία των Επαρχιών Πάφου και Αμμοχώστου που παρόλη τη μεγαλύτερη απόσταση από τη Λευκωσία εντούτοις απάντησαν θετικά στο αίτημα μας.

Τέλος, έχουμε πληροφορηθεί ότι και η Ε.Ν Παραλιμνίου υπέβαλε αίτημα για διεξαγωγή των αγώνων της ημέρα Παρασκευή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σε μια μικρή γεωγραφικά περιοχή θα αγωνίζονται τρεις ομάδες, η Αναγέννηση Δερύνειας στην Α Κατηγορία και στο ίδιο γήπεδο με την Ε.Ν. Παραλιμνίου, καθώς και η Αγία Νάπα σε γειτονικό γήπεδο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη θα απαντήσουμε θετικά στο αίτημα της Ένωσης. Καλούμε επίσης και τα υπόλοιπα σωματεία, είτε απάντησαν θετικά είτε απάντησαν αρνητικά στο δικό μας αίτημα, όπως δώσουν θετική απάντηση στο αίτημα της Ε.Ν. Παραλιμνίου, γιατί, εκτός των άλλων, οι αγώνες της Β Κατηγορίας έχει αποδειχθεί μέσα από τη δική μας εμπειρία, ότι συγκεντρώνουν μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων όταν διεξάγονται σε διαφορετική μέρα από τους αγώνες της Α Κατηγορίας

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ