English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÈÏÉ ÃÉÁ ÏËÏÕÓ ÔÏÕÓ ËÁÊÁÔÁÌÉÔÅÓ

ÈÏÉ ÃÉÁ ÏËÏÕÓ ÔÏÕÓ ËÁÊÁÔÁÌÉÔÅÓ

ΜετÜ την Τοýρκικη εισβολÞ του 1974 η ΛακατÜμια δÝχτηκε την εγκατÜσταση πολλþν προσφýγων, με επακüλουθο την πληθυσμιακÞ αýξηση της. Απü πÝντε χιλιÜδες κÜτοικους το 1973 σÞμερα Ýχει γýρω στις σαρÜντα χιλιÜδες. Στη ΛακατÜμια εγκαταστÜθηκαν και οι κÜτοικοι των Μαρωνßτικων χωριþν δημιουργþντας τη σημερινÞ Μαρωνßτικη κοινüτητα.

Στο ΔÞμο ΛακατÜμιας δραστηριοποιοýνται κÜτω απü αντßξοες συνθÞκες αρκετÜ σωματεßα, κυρßως στα αγροτικÜ πρωταθλÞματα. Το μοναδικü σωματεßο με Ýδρα τη ΛακατÜμια που δραστηριοποιεßται στους κüλπους της ΚΟΠ εßναι το δικü μας, η Ε.Ν. ΘΟΙ ΛακατÜμιας.

ΜÝσα απü το πÝρασμα των χρüνων, απü την εισβολÞ του 1974 μÝχρι σÞμερα, οι πρüσφυγες Λακαταμßτες Ýχουν αγκαλιÜσει το σωματεßο σαν δικü τους, τα παιδιÜ τους δραστηριοποιοýνται μÝσα απü τις ακαδημßες μας και Ýχουν και ενεργü ανÜμιξη στα διοικητικÜ του σωματεßου. Στο Διοικητικü Συμβοýλιο του σωματεßου εßναι Ýντονη η παρουσßα προσφýγων Λακαταμιτþν, üπως και ο Πρüεδρος του Σωματεßου.

Δεßχνοντας την εκτßμησÞ μας προς üλους τους πρüσφυγες της ΛακατÜμιας και για να κρατοýμε ζωντανÜ τα κατεχüμενα χωριÜ μας, ιδιαßτερα στα 250 και πλÝον παιδιÜ που δραστηριοποιοýνται στις Ακαδημßες μας, στο μπροστινü μÝρος της φανÝλας μας, αντß του πατροπαρÜδοτου ΣΠΕ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ, φÝτος θα αναγρÜφονται 88 πüλεις και χωριÜ των κατεχομÝνων εδαφþν μας.

Δυστυχþς η επιλογÞ των ονομÜτων, λüγω στενüτητας χþρου, Þταν πÜρα πολý δýσκολη. Για το λüγο αυτü προτιμÞθηκε να αναγραφοýν τα ονüματα των χωριþν που αναφÝρονται στο τραγοýδι «τρßα πουλιÜ πετÜσασιν».

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS