English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Νικηφόρο ξεκίνημα

Νικηφόρο ξεκίνημα

Νικηφόρο ξεκίνημα για το 2016, πέτυχε η ομάδα  μας κερδίζοντας τον Ακρίτα εκτός έδρας με 0-1.

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολύ θέληση και αρκετό πάθος καταφέραμε να κερδίσουμε την αντίστοιχη ομάδα του Ακρίτα στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Χρυσός σκόρερ ο Ιωάννης Σωτήρογλου στο 88ο λεπτό με πέναλτι.

Οι δυο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο. Η κούραση της προετοιμασίας σε συνδυασμό με τη ζέστη που επικρατούσε, ανάγκασαν τις δυο ομάδες να ξεκινήσουν πολύ συγκρατημένα. Σιγά σιγά οι ποδοσφαιριστές μπήκαν σε ρυθμούς αγώνα και άρχισαν να επιζητούν το γκολ. Η δική μας ομάδα βρήκε καλύτερα τα πατήματα της και δημιούργησε και έχασε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Η πιο κλασική ίσως ευκαιρία χάθηκε από τον αντίπαλο μας, όταν σε σέντρα από αριστερά, ο επιθετικός βρέθηκε με την μπάλα στο ύψος της μικρής μας περιοχής, με τον τερματοφύλακά μας εξουδετερωμένο, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Μετά το 80ο λεπτό, που σημαδεύτηκε με την αποβολή του αντιπάλου ποδοσφαιριστή Μ. Ιωάννου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η ομάδα μας έριξε περισσότερες δυνάμεις στην επίθεση, για να φθάσουμε στο 88ο λεπτό, που ο Νάντο δέχτηκε σκληρό κτύπημα από πίσω, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σωτήρογλου εύστοχα για να γράψει το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό.

Στο επόμενο λεπτό δημιουργήσαμε και χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με την οποία θα μπορούσαν να μπουν τίτλοι τέλους. Στις καθυστερήσεις, η ομάδα μας έδωσε χώρο στον αντίπαλο, που τον εκμεταλλεύτηκε και δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, ο τερματοφύλακάς μας όμως απάντησε με δυο εξαιρετικές αποκρούσεις διατηρώντας το μηδέν παθητικό και δίνοντάς μας την νίκη.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Bukovski, Θεοφάνους, Καστάνα, Ζιουλή, Φοινίρη, Fernando, Χαραλάμπους, Σωτήρογλου, Ιερείδη, Λιασίδη και Walter. Αλλαγές πέρασαν οι Βασιλειάδης, Σιαπάνης και Θεοδώρου.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Ακρίτα για τη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ