English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Íéêçöüñï îåêßíçìá

Íéêçöüñï îåêßíçìá

Νικηφüρο ξεκßνημα για το 2016, πÝτυχε η ομÜδα  μας κερδßζοντας τον Ακρßτα εκτüς Ýδρας με 0-1.

Παßζοντας κατÜ διαστÞματα πολý καλü ποδüσφαιρο, με πολý θÝληση και αρκετü πÜθος καταφÝραμε να κερδßσουμε την αντßστοιχη ομÜδα του Ακρßτα στο πρþτο παιχνßδι της χρονιÜς. Χρυσüς σκüρερ ο ΙωÜννης ΣωτÞρογλου στο 88ο λεπτü με πÝναλτι.

Οι δυο ομÜδες μπÞκαν μουδιασμÝνα στον αγωνιστικü χþρο. Η κοýραση της προετοιμασßας σε συνδυασμü με τη ζÝστη που επικρατοýσε, ανÜγκασαν τις δυο ομÜδες να ξεκινÞσουν πολý συγκρατημÝνα. ΣιγÜ σιγÜ οι ποδοσφαιριστÝς μπÞκαν σε ρυθμοýς αγþνα και Üρχισαν να επιζητοýν το γκολ. Η δικÞ μας ομÜδα βρÞκε καλýτερα τα πατÞματα της και δημιοýργησε και Ýχασε πολý περισσüτερες ευκαιρßες απü τον αντßπαλο. Η πιο κλασικÞ ßσως ευκαιρßα χÜθηκε απü τον αντßπαλο μας, üταν σε σÝντρα απü αριστερÜ, ο επιθετικüς βρÝθηκε με την μπÜλα στο ýψος της μικρÞς μας περιοχÞς, με τον τερματοφýλακÜ μας εξουδετερωμÝνο, αλλÜ Ýστειλε την μπÜλα ψηλÜ πÜνω απü τα δοκÜρια.

ΜετÜ το 80ο λεπτü, που σημαδεýτηκε με την αποβολÞ του αντιπÜλου ποδοσφαιριστÞ Μ. ΙωÜννου με δεýτερη κßτρινη κÜρτα, η ομÜδα μας Ýριξε περισσüτερες δυνÜμεις στην επßθεση, για να φθÜσουμε στο 88ο λεπτü, που ο ΝÜντο δÝχτηκε σκληρü κτýπημα απü πßσω, με αποτÝλεσμα να καταλογιστεß η εσχÜτη των ποινþν. Το πÝναλτι εκτÝλεσε ο ΣωτÞρογλου εýστοχα για να γρÜψει το 0-1 που Ýμελλε να εßναι και το τελικü.

Στο επüμενο λεπτü δημιουργÞσαμε και χÜσαμε μια πολý μεγÜλη ευκαιρßα με την οποßα θα μποροýσαν να μπουν τßτλοι τÝλους. Στις καθυστερÞσεις, η ομÜδα μας Ýδωσε χþρο στον αντßπαλο, που τον εκμεταλλεýτηκε και δημιοýργησε δυο πολý καλÝς ευκαιρßες, ο τερματοφýλακÜς μας üμως απÜντησε με δυο εξαιρετικÝς αποκροýσεις διατηρþντας το μηδÝν παθητικü και δßνοντÜς μας την νßκη.

Η ομÜδα μας αγωνßστηκε με τους Bukovski, ΘεοφÜνους, ΚαστÜνα, ΖιουλÞ, Φοινßρη, Fernando, ΧαραλÜμπους, ΣωτÞρογλου, Ιερεßδη, Λιασßδη και Walter. ΑλλαγÝς πÝρασαν οι ΒασιλειÜδης, ΣιαπÜνης και Θεοδþρου.

Κλεßνοντας θÝλουμε να ευχαριστÞσουμε τους ανθρþπους του Ακρßτα για τη φιλοξενßα και να τους ευχηθοýμε καλÞ συνÝχεια.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS