English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Äåí ðÞñáìå üôé áîßæáìå, ìåßíáìå óôï 0-0

Äåí ðÞñáìå üôé áîßæáìå, ìåßíáìå óôï 0-0

ΜετÜ το νικηφüρο ξεκßνημα της πρεμιÝρας, ο αγþνας της 2ης αγωνιστικÞς στην Ýδρα μας δεν Ýμελλε να δþσει συνÝχεια στις επιτυχßες, αφοý με αντßπαλο την ομÜδα της ΕΝΑΔ στην Ýδρα μας, μεßναμε στο 0-0.

ΠαρÜ το γεγονüς üτι η ομÜδα μας απÝδωσε εξαιρετικü ποδüσφαιρο, στο τÝλος δεν πÞραμε αυτü που μας Üξιζε.

ΜετÜ το πρþτο εικοσÜλεπτο, üπου οι δυο ομÜδες Ýπαιξαν αναγνωριστικü ποδüσφαιρο, η ομÜδα μας πÞρε τα ηνßα του αγþνα και επικρÜτησε του αντιπÜλου.

Στο πρþτο ημßχρονο δημιουργÞσαμε και χÜσαμε αρκετÝς ευκαιρßες με αποκορýφωνα το τετ α τετ του ΣωτÞρογλου με τον αντßπαλο τερματοφýλακα, δυστυχþς üμως η μπÜλα πÞγε πολý ψηλÜ Üουτ.

Παρüμοια εικüνα και στο 2ο ημßχρονο, με την ομÜδα μας να Ýχει την υπεροχÞ και τις ευκαιρßες, με αποκορýφωμα αυτÞν του ΚαστÜνα, üταν με εξουδετερωμÝνο τον αντßπαλο τερματοφýλακα απü το ýψος του πÝναλτι πÝταξε την μπÜλα ψηλÜ Ýξω.

Το γεγονüς üτι η ομÜδα απÝδωσε κατÜ διαστÞματα εξαιρετικü ποδüσφαιρο και οι νεαροß μας Ýδειξαν üτι Ýχουν να προσφÝρουν πολλÜ, μετριÜζει τη θλßψη απü την εντüς Ýδρας απþλεια δυο βαθμþν. Αν συνεχßσουμε με τÝτοιες εμφανßσεις θα Ýρθουν και τα θετικÜ αποτελÝσματα.

Η ομÜδα μας αγωνßστηκε με τους Bukovski, ΘεοφÜνους, ΚαστÜνα, ΖιουλÞ, Φοινßρη, Fernando, ΧαραλÜμπους, ΣωτÞρογλου, Ιερεßδη, Λιασßδη και Walter. ΑλλαγÝς πÝρασαν οι ΒασιλειÜδης και Warburton.

Ευχαριστßες προς την ΕΝΑΔ που αποδÝχτηκε να αγωνιστεß μαζß μας ΠαρασκευÞ, Ýστω και αν Ýπρεπε να Ýρθει απü το μακρινüτερο σημεßο της Κýπρου.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS