English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Χωρίς πολλές δυνάμεις μείναμε στο Χ

Χωρίς πολλές δυνάμεις μείναμε στο Χ

Με δυο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, σε σύγκριση με τους δυο προηγούμενους αγώνες, ξεκίνησε η ομάδα μας τον αγώνα στο Κοινοτικό Γήπεδο Παρεκκλησιάς. Ο Ρένος Ηροδότου ξεκίνησε στη θέση του Patrick Walter και ο David Warburton ξεκίνησε στη θέση του Θανάση Λιασίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη του αντιπάλου, είχαμε την κατοχή της μπάλας και φτιάξαμε ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να το πετύχουμε. Αποκορύφωμα το τετ α τετ του Ηροδότου με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ο νεαρός πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα  που απέκρουσε ασταθώς. Η μπάλα έφθασε σε δικό μας ποδοσφαιριστή που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα απελπιστικά έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο, προτού οι δυο ομάδες δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία, ο τερματοφύλακάς μας με ένα δυνατό βολέ έβγαλε τον Σωτήρογλου φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που τον πλάσαρε ιδανικά δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα μας στο 51ο λεπτό. Από το σημείο αυτό, οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν χώρο στον αντίπαλο, ο οποίος από τα πλάγια με σέντρες, κυρίως ακίνδυνες, προσπαθούσε να απειλήσει την εστία μας. Σε μια από αυτές, η μπάλα έφθασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αντίπαλος ποδοσφαιριστής πήρε το κεφάλι και η μπάλα κτύπησε στα χέρι ποδοσφαιριστή μας που το είχε σηκωμένο ψηλά πάνω από το κεφάλι του. Μια φάση που δεν φαινόταν να εγκυμονεί κινδύνους κατέληξε σε πέναλτι, που ορθά καταλογίστηκε. Το πέναλτι στο 62ο λεπτό το κτύπησε ο Χριστοφή νικώντας τον τερματοφύλακά μας και γράφοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Bukovski, Θεοφάνους, Καστάνα, Ζιουλή, Φοινίρη, Fernando, Χαραλάμπους (80 Ιωαννίδης), Σωτήρογλου (63 Πασχάλη), Ιερείδη (65 Σιαπάνης), Ηροδότου και Warburton.

Στον αρχηγό της ομάδας Μάριο Θεοφάνους, που παντρεύεται σήμερα 3 Οκτωβρίου, ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο με κάθε ευτυχία.

Επόμενος αγώνας μας με την Πάφο στο γήπεδο μας την ερχόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Να σημειωθεί ότι και οι αμέσως δυο επόμενοι μας αγώνες θα διεξαχθούν Παρασκευή, αφού ακολουθεί τον αγώνα με την Πάφο η έξοδος μας στο Παραλίμνι, όπου θα αντιμετωπίσουμε την τοπική Ένωση και στη συνέχεια θα φιλοξενήσουμε τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστίες εκφράζουμε προς την Ε.Ν. Παρεκκλησιάς για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε και προς τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ιωσηφίδη, που εκτός από προπονητής έχει και ένα κρυφό ταλέντο. Φτιάχνει ωραίο καφέ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ