English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

×ùñßò ðïëëÝò äõíÜìåéò ìåßíáìå óôï ×

×ùñßò ðïëëÝò äõíÜìåéò ìåßíáìå óôï ×

Με δυο αλλαγÝς στην αρχικÞ ενδεκÜδα, σε σýγκριση με τους δυο προηγοýμενους αγþνες, ξεκßνησε η ομÜδα μας τον αγþνα στο Κοινοτικü ΓÞπεδο ΠαρεκκλησιÜς. Ο ΡÝνος Ηροδüτου ξεκßνησε στη θÝση του Patrick Walter και ο David Warburton ξεκßνησε στη θÝση του ΘανÜση Λιασßδη.

Στο πρþτο ημßχρονο η ομÜδα μας Þταν καλýτερη του αντιπÜλου, εßχαμε την κατοχÞ της μπÜλας και φτιÜξαμε ευκαιρßες για γκολ χωρßς üμως να το πετýχουμε. Αποκορýφωμα το τετ α τετ του Ηροδüτου με τον αντßπαλο τερματοφýλακα, üμως ο νεαρüς πλÜσαρε πÜνω στον αντßπαλο τερματοφýλακα  που απÝκρουσε ασταθþς. Η μπÜλα Ýφθασε σε δικü μας ποδοσφαιριστÞ που απü το ýψος του πÝναλτι Ýστειλε την μπÜλα απελπιστικÜ Ýξω.

Στο δεýτερο ημßχρονο, προτοý οι δυο ομÜδες δημιουργÞσουν κÜποια ευκαιρßα, ο τερματοφýλακÜς μας με Ýνα δυνατü βολÝ Ýβγαλε τον ΣωτÞρογλου φÜτσα με τον αντßπαλο τερματοφýλακα, που τον πλÜσαρε ιδανικÜ δßνοντας προβÜδισμα στην ομÜδα μας στο 51ο λεπτü. Απü το σημεßο αυτü, οι ποδοσφαιριστÝς μας Ýδωσαν χþρο στον αντßπαλο, ο οποßος απü τα πλÜγια με σÝντρες, κυρßως ακßνδυνες, προσπαθοýσε να απειλÞσει την εστßα μας. Σε μια απü αυτÝς, η μπÜλα Ýφθασε στο ýψος της μεγÜλης περιοχÞς, αντßπαλος ποδοσφαιριστÞς πÞρε το κεφÜλι και η μπÜλα κτýπησε στα χÝρι ποδοσφαιριστÞ μας που το εßχε σηκωμÝνο ψηλÜ πÜνω απü το κεφÜλι του. Μια φÜση που δεν φαινüταν να εγκυμονεß κινδýνους κατÝληξε σε πÝναλτι, που ορθÜ καταλογßστηκε. Το πÝναλτι στο 62ο λεπτü το κτýπησε ο ΧριστοφÞ νικþντας τον τερματοφýλακÜ μας και γρÜφοντας το 1-1 που Ýμελλε να εßναι και το τελικü αποτÝλεσμα.

Η ομÜδα μας αγωνßστηκε με τους: Bukovski, ΘεοφÜνους, ΚαστÜνα, ΖιουλÞ, Φοινßρη, Fernando, ΧαραλÜμπους (80 Ιωαννßδης), ΣωτÞρογλου (63 ΠασχÜλη), Ιερεßδη (65 ΣιαπÜνης), Ηροδüτου και Warburton.

Στον αρχηγü της ομÜδας ΜÜριο ΘεοφÜνους, που παντρεýεται σÞμερα 3 Οκτωβρßου, ευχüμαστε βßο ανθüσπαρτο με κÜθε ευτυχßα.

Επüμενος αγþνας μας με την ΠÜφο στο γÞπεδο μας την ερχüμενη ΠαρασκευÞ 7 Οκτωβρßου και þρα 19:00. Να σημειωθεß üτι και οι αμÝσως δυο επüμενοι μας αγþνες θα διεξαχθοýν ΠαρασκευÞ, αφοý ακολουθεß τον αγþνα με την ΠÜφο η Ýξοδος μας στο Παραλßμνι, üπου θα αντιμετωπßσουμε την τοπικÞ ¸νωση και στη συνÝχεια θα φιλοξενÞσουμε τον Ολυμπιακü.

Ευχαριστßες εκφρÜζουμε προς την Ε.Ν. ΠαρεκκλησιÜς για τη φιλοξενßα και τους ευχüμαστε καλÞ συνÝχεια στο πρωτÜθλημα. Ιδιαßτερες ευχαριστßες εκφρÜζουμε και προς τον προπονητÞ της ομÜδας, Γιþργο Ιωσηφßδη, που εκτüς απü προπονητÞς Ýχει και Ýνα κρυφü ταλÝντο. ΦτιÜχνει ωραßο καφÝ.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS