English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ðïëý êáëÞ åìöÜíéóç, ìåßíáìå óôï ×

Ðïëý êáëÞ åìöÜíéóç, ìåßíáìå óôï ×

Στον αγþνα μας με την πρωτοπüρο του πρωταθλÞματος αναγκαστÞκαμε να κατÝλθουμε με δυο αναγκαστικÝς αλλαγÝς, αφοý ο σÝντερ φορ μας ΓιÜννης ΣωτÞρογλου Þταν τραυματßας ενþ απουσßαζε και ο ΑλÝξανδρος Ιερεßδης, που απουσßαζε στο εξωτερικü με την αποστολÞ της ΕθνικÞς. ΘÝση στην ενδεκÜδα πÞρε και ο νεοαποκτηθεßς Davor Rogac, που στο ντεμποýτο του Üφησε Üριστες εντυπþσεις.

ΠαρÜ τις απουσßες, οι νεαροß μας (μÝσος üρος ηλικßας της ομÜδας Þταν τα 23 χρüνια) κοßταξαν στα μÜτια το μεγÜλο μας αντßπαλο και στÜθηκαν πολý καλÜ στο γÞπεδο χωρßς να υστερÞσουν του αντιπÜλου.

Η πρþτη ευκαιρßα στον αγþνα Þρθε απü την ομÜδα της ΠÜφου, αφοý μετÜ απü ασυνεννοησßα στην Üμυνα μας ο ΛεονÝλ Ýκλεψε την μπÜλα και βρÝθηκε φÜτσα με τον τερματοφýλακÜ μας, αλλÜ η μπÜλα κατÝληξε στο κÜθετο δοκÜρι.

Η επüμενη ευκαιρßα Þταν δικÞ μας, αφοý ο ΝÜντο απü το ýψος της μικρÞς περιοχÞς και με τον αντßπαλο τερματοφýλακα εκτüς ισορροπßας Ýστειλε την μπÜλα με κεφαλιÜ πÜνω απü τα δοκÜρια.

Στο δεýτερο μισü του αγþνα, η αντßπαλος εßχε περισσüτερη κατοχÞ, χωρßς καμιÜ απü τις δυο ομÜδες να δημιουργÞσει τη μεγÜλη ευκαιρßα. ΚÜποια μακρινÜ σουτ που Ýγιναν απü τους αντιπÜλους εξουδετερþθηκαν εýκολα απü τον τερματοφýλακÜ μας, που σε ακüμα Ýνα αγþνα Ýδειξε üτι αποτελεß ασφÜλεια για τα μετüπισθεν μας.

Στα αρνητικÜ για την ομÜδα μας καταγρÜφονται οι δυο αναγκαστικÝς αλλαγÝς, του ΚαστÜνα στο 44 και του ΧαραλÜμπους στο 75. Και οι δυο αποχþρησαν τραυματßες και οι πρþτες εκτιμÞσεις φÝρουν τον ΚαστÜνα με διÜστρεμμα και τον ΧαραλÜμπους με θλÜση. Απþλειες που προστßθενται σε αυτÞ του ΣωτÞρογλου και φÝρνουν πονοκÝφαλο ενüψει της δýσκολης συνÝχειας με Ε. Ν. Παραλιμνßου, Ολυμπιακü και ΟθÝλλο, αφοý και οι τρεις αποτελοýν βασικüτατες επιλογÝς.

Η ομÜδα μας αγωνßστηκε με τους Bukovski, ΘεοφÜνους, ΚαστÜνα (44 Ιωαννßδη), ΖιουλÞ, Φοινßρη, Fernando, ΧαραλÜμπους (75 Ηροδüτου), ΣιαπÜνη (60 Ματθαßου), Rogac, Λιασßδη και Walter.

Ευχαριστßες προς την ομÜδα της ΠÜφου που αποδÝχτηκε να αγωνιστεß μαζß μας ΠαρασκευÞ βρÜδυ μαζß με τις ευχÝς μας για καλÞ συνÝχεια.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS