English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÓÅÂÁÓÌÏÓ - ÓÕÃÊÉÍÇÓÇ

ÓÅÂÁÓÌÏÓ - ÓÕÃÊÉÍÇÓÇ

ΓΙΑ ΤΗΝ 6η αγωνιστικÞ η ομÜδα μας ταξßδεψε στην μακρινÞ ΠÜφο üπου ηττÞθηκε με 2-1 απü την ομÜδα του Ακρßτα Χλþρακας. Στο παιγνßδι κυριÜρχησε η δýναμη και το πÜθος και αυτü συνÝτεινε και το πολý μικρü γÞπεδο και ο κακüς αγωνιστικüς χþρος. Η ομÜδα της ΠÜφου υπερτεροýσε πολý σε σωματüτυπο παικτþν και Þταν φυσικü να κερδßζει τις περισσüτερες μονομαχßες. Παρ’ üλα αυτÜ η ομÜδα μας, ειδικÜ το πρþτο ημßχρονο, δημιοýργησε τÝσσερις κλασικÝς ευκαιρßες μετÜ απü ωραßους συνδυασμοýς, αλλÜ δυστυχþς δεν σκορÜραμε. ΤελικÜ κÝρδισε η ομÜδα που εκμεταλλεýτηκε τις ευκαιρßες της.

ΜετÜ την λÞξη του αγþνα Ýγινε κÜτι που νομßζουμε εßναι πολý πιο σημαντικü απü το αποτÝλεσμα γι´ αυτÝς τις ηλικßες. Ο προπονÞτης αλλÜ και γονεßς της ΠαφιακÞς ομÜδας Þθελαν πολý να βγÜλουμε μια φωτογραφßα üλοι μαζß, γιατß μας Ýλεγαν üτι πρþτη φορÜ συνÜντησαν ομÜδα με τÝτοιο Þθος, να παλεýει το παιγνßδι τüσο φιλüτιμα, αλλÜ ταυτüχρονα Ýνιωσαν και μεγÜλη συγκßνηση για τα κατεχüμενα χωριÜ μας που Þταν γραμμÝνα στη φανÝλα μας. ΜετÜ απü αυτü μας κÝρασαν και γλυκÜ.

Μπορεß η νεοσýστατη ομÜδα μας να συγκροτÞθηκε κÜτω απü πολý δýσκολες συνθÞκες, να υστερεß σε ποιüτητα σε σχÝση με τις Üλλες ομÜδες που δουλεýουν χρüνια μαζß. ΒÜλαμε στüχο να βελτιωνüμαστε σýμφωνα με τις δυνατüτητες μας αλλÜ και να παλεýουμε üλα τα παιγνßδια και να κερδßζουμε τον σεβασμü των αντιπÜλων μας.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS