English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ 6η αγωνιστική η ομάδα μας ταξίδεψε στην μακρινή Πάφο όπου ηττήθηκε με 2-1 από την ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας. Στο παιγνίδι κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος και αυτό συνέτεινε και το πολύ μικρό γήπεδο και ο κακός αγωνιστικός χώρος. Η ομάδα της Πάφου υπερτερούσε πολύ σε σωματότυπο παικτών και ήταν φυσικό να κερδίζει τις περισσότερες μονομαχίες. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας, ειδικά το πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες μετά από ωραίους συνδυασμούς, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Τελικά κέρδισε η ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της.

Μετά την λήξη του αγώνα έγινε κάτι που νομίζουμε είναι πολύ πιο σημαντικό από το αποτέλεσμα γι΄ αυτές τις ηλικίες. Ο προπονήτης αλλά και γονείς της Παφιακής ομάδας ήθελαν πολύ να βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι μαζί, γιατί μας έλεγαν ότι πρώτη φορά συνάντησαν ομάδα με τέτοιο ήθος, να παλεύει το παιγνίδι τόσο φιλότιμα, αλλά ταυτόχρονα ένιωσαν και μεγάλη συγκίνηση για τα κατεχόμενα χωριά μας που ήταν γραμμένα στη φανέλα μας. Μετά από αυτό μας κέρασαν και γλυκά.

Μπορεί η νεοσύστατη ομάδα μας να συγκροτήθηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, να υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με τις άλλες ομάδες που δουλεύουν χρόνια μαζί. Βάλαμε στόχο να βελτιωνόμαστε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας αλλά και να παλεύουμε όλα τα παιγνίδια και να κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ