English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Στο τέλος… αφήσαμε δυο βαθμούς στο Τάσος Μάρκου

Στο τέλος… αφήσαμε δυο βαθμούς στο Τάσος Μάρκου

Με σοβαρές ελλείψεις αναγκαστήκαμε να ταξιδέψουμε στο Παραλίμνι, αφού οι Καστάνας, Χαραλάμπους και Σωτήρογλου ήταν τραυματίες. Παρά τις ελλείψεις μας, παρά το γεγονός ΄το είμαστε το αουτσάιντερ στον αγώνα, στο τέλος και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας φύγαμε με παράπονο και με την αίσθηση ότι χάσαμε δυο βαθμούς.

Με την έναρξη του αγώνα, είδαμε τους νεαρούς μας (μέσος όρος ηλικίας όσων αγωνίστηκαν ήταν τα 22 χρόνια) να ξεκινούν πολύ φοβισμένα. Το όνομα του αντιπάλου και τα προγνωστικά φαίνεται ότι τους επηρέασαν αρνητικά.

Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο η ΕΝΠ είχε σχεδόν ολοκληρωτική κατοχή και γυρόφερνε στην περιοχή μας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια καλή φάση.

Μετά το δεκαπεντάλεπτο οι ποδοσφαιριστές μας άρχισαν να ξεθαρρεύουν και να κυκλοφορούν την μπάλα, με αποτέλεσμα το πρώτο μας σουτ στο 20ο λεπτό από τον Ιωαννίδη, που κατέληξε στο εξωτερικό μέρος των δικτύων.

Ισοδύναμο το παιχνίδι μέχρι το 42ο λεπτό, όπου η ΕΝΠ μετά από κτύπημα κόρνερ και κεφαλιά του Μπρούνο πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο επόμενο λεπτό, η ΕΝΠ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα γκολ της, αφού αμυντικός μας γλίστρησε και η μπάλα έμεινε σε επιθετικό του αντιπάλου που ήταν φάτσα με τον τερματοφύλακά μας στο ύψος της περιοχής. Όταν πήγε να πλασάρει, ο Μάριος Θεοφάνους πρόφτασε και έβαλε το πόδι και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδωσε περισσότερες δυνάμεις στην επίθεση και με την είσοδο των Ιερείδη, Βασιλειάδη και Πασχάλη οι επισκέψεις μας στην αντίπαλη περιοχή αυξήθηκαν. Σε μια από αυτές κερδίσαμε φάουλ, πλάγια μεταξύ μεγάλης περιοχής και του κέντρου το γηπέδου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο σέντερ φορ ο Νάντο που έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή όπου ο αμυντικός μας Λιασίδης με κεφάλι ισοφάρισε το σκορ στο 87ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις σημειώθηκε και η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα που ήταν δική μας. Ο Πασχάλη δέχτηκε την μπάλα λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, ξεχύθηκε μόνος προς την αντίπαλη εστία, πέρασε και τον Βαλβέρδε και μόνος του προ κενής εστίας καθυστέρησε να κυλήσει τη μπάλα προς τα δίκτυα με αποτέλεσμα αντίπαλος αμυντικός να προφτάσει να την στείλει σε κόρνερ, σώζοντας το Τάσος Μάρκου από ξαφνικό θάνατο και κάνοντας εμάς να κτυπούμε τα κεφάλια μας στους τοίχους.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Bukovski, Θεοφάνους, Ιωαννίδη, Ζιουλή, Φοινίρη, Fernando, Warburton (69 Ιερείδης), Σιαπάνη (79 Βασιλειάδης), Rogac, Λιασίδη και Walter (79 Πασχάλη).

Θερμότατη η φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας από τους διοικούντες την ΕΝΠ, για την οποία και τους ευχαριστούμε με την υπόσχεση να ανταποδώσουμε στη Λακατάμια.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ