English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Óôï ôÝëïò… áöÞóáìå äõï âáèìïýò óôï ÔÜóïò ÌÜñêïõ

Óôï ôÝëïò… áöÞóáìå äõï âáèìïýò óôï ÔÜóïò ÌÜñêïõ

Με σοβαρÝς ελλεßψεις αναγκαστÞκαμε να ταξιδÝψουμε στο Παραλßμνι, αφοý οι ΚαστÜνας, ΧαραλÜμπους και ΣωτÞρογλου Þταν τραυματßες. ΠαρÜ τις ελλεßψεις μας, παρÜ το γεγονüς ´το εßμαστε το αουτσÜιντερ στον αγþνα, στο τÝλος και üπως εξελßχθηκε ο αγþνας φýγαμε με παρÜπονο και με την αßσθηση üτι χÜσαμε δυο βαθμοýς.

Με την Ýναρξη του αγþνα, εßδαμε τους νεαροýς μας (μÝσος üρος ηλικßας üσων αγωνßστηκαν Þταν τα 22 χρüνια) να ξεκινοýν πολý φοβισμÝνα. Το üνομα του αντιπÜλου και τα προγνωστικÜ φαßνεται üτι τους επηρÝασαν αρνητικÜ.

Στο πρþτο δεκαπεντÜλεπτο η ΕΝΠ εßχε σχεδüν ολοκληρωτικÞ κατοχÞ και γυρüφερνε στην περιοχÞ μας, χωρßς üμως να δημιουργÞσει κÜποια καλÞ φÜση.

ΜετÜ το δεκαπεντÜλεπτο οι ποδοσφαιριστÝς μας Üρχισαν να ξεθαρρεýουν και να κυκλοφοροýν την μπÜλα, με αποτÝλεσμα το πρþτο μας σουτ στο 20ο λεπτü απü τον Ιωαννßδη, που κατÝληξε στο εξωτερικü μÝρος των δικτýων.

Ισοδýναμο το παιχνßδι μÝχρι το 42ο λεπτü, üπου η ΕΝΠ μετÜ απü κτýπημα κüρνερ και κεφαλιÜ του Μπροýνο πÞρε κεφÜλι στο σκορ. Στο επüμενο λεπτü, η ΕΝΠ θα μποροýσε να διπλασιÜσει τα γκολ της, αφοý αμυντικüς μας γλßστρησε και η μπÜλα Ýμεινε σε επιθετικü του αντιπÜλου που Þταν φÜτσα με τον τερματοφýλακÜ μας στο ýψος της περιοχÞς. ¼ταν πÞγε να πλασÜρει, ο ΜÜριος ΘεοφÜνους πρüφτασε και Ýβαλε το πüδι και η μπÜλα κατÝληξε κüρνερ.

Στο δεýτερο ημßχρονο η ομÜδα μας Ýδωσε περισσüτερες δυνÜμεις στην επßθεση και με την εßσοδο των Ιερεßδη, ΒασιλειÜδη και ΠασχÜλη οι επισκÝψεις μας στην αντßπαλη περιοχÞ αυξÞθηκαν. Σε μια απü αυτÝς κερδßσαμε φÜουλ, πλÜγια μεταξý μεγÜλης περιοχÞς και του κÝντρου το γηπÝδου. Την εκτÝλεση ανÝλαβε ο σÝντερ φορ ο ΝÜντο που Ýστειλε την μπÜλα στην αντßπαλη περιοχÞ üπου ο αμυντικüς μας Λιασßδης με κεφÜλι ισοφÜρισε το σκορ στο 87ο λεπτü.

Στις καθυστερÞσεις σημειþθηκε και η μεγαλýτερη ευκαιρßα του αγþνα που Þταν δικÞ μας. Ο ΠασχÜλη δÝχτηκε την μπÜλα λßγο Ýξω απü την αντßπαλη περιοχÞ, ξεχýθηκε μüνος προς την αντßπαλη εστßα, πÝρασε και τον ΒαλβÝρδε και μüνος του προ κενÞς εστßας καθυστÝρησε να κυλÞσει τη μπÜλα προς τα δßκτυα με αποτÝλεσμα αντßπαλος αμυντικüς να προφτÜσει να την στεßλει σε κüρνερ, σþζοντας το ΤÜσος ΜÜρκου απü ξαφνικü θÜνατο και κÜνοντας εμÜς να κτυποýμε τα κεφÜλια μας στους τοßχους.

Η ομÜδα μας αγωνßστηκε με τους Bukovski, ΘεοφÜνους, Ιωαννßδη, ΖιουλÞ, Φοινßρη, Fernando, Warburton (69 Ιερεßδης), ΣιαπÜνη (79 ΒασιλειÜδης), Rogac, Λιασßδη και Walter (79 ΠασχÜλη).

Θερμüτατη η φιλοξενßα που Ýτυχε η αποστολÞ μας απü τους διοικοýντες την ΕΝΠ, για την οποßα και τους ευχαριστοýμε με την υπüσχεση να ανταποδþσουμε στη ΛακατÜμια.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS