English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ζητείται ... γκολ

Ζητείται ... γκολ

Στον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό, η ομάδα μας απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κάναμε την καλύτερο ίσως εμφάνισή μας μας στην τρέχουσα περίοδο, η αμυντική μας γραμμή ουσιαστικά δεν κινδύνεψε όμως… λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι όταν δεν βάζεις γκολ τότε θα δεχτείς.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, οι πλείστες από τις οποίες δικές μας, ο αντίπαλος στην μοναδική του ίσως επίσκεψη στην περιοχή μας και σε μια ανύποπτη φάση κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κάστρο, ένα γκολ που έκρινε και τον αγώνα.

Μετά το γκολ, ο αντίπαλος μας έδωσε περισσότερο χώρο, η ομάδα μας επιτέθηκε με όλες της τις δυνάμεις, ακόμα και με τον τερματοφύλακά μας που βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και μοιραία χάσαμε.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα αυτό που συνέβη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός είναι στη σέντρα, στέλνει την μπάλα προς την περιοχή μας και ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μπαίνει από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει 12 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις η μπάλα έρχεται στην κατοχή μας, ο επιπρόσθετος ποδοσφαιριστής αποχωρεί!!! Στη συνέχεια ο Α Βοηθός σηκώνει το σημαιάκι του και αφού το κρατά σηκωμένο για 15 δευτερόλεπτα τον βλέπει ο διαιτητής και πάει κοντά του. Του εξηγεί το περιστατικό, γίνεται διακοπή για ένα λεπτό και ένα δευτερόλεπτο, ο διαιτητής φαίνεται να καταμετρά ποδοσφαιριστές και δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Παρά τη θλίψη από την άδικη ήττα, κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και με το κεφάλι ψηλά κοιτάμε τον επόμενο πολύ δύσκολο αγώνα με τον Θθέλλο στην Αθηαίνου το ερχόμενο Σάββατο.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ